Laat uw bedrijf groeien

Het digitale landschap is luidruchtig en vol concurrerende marketingboodschappen. Ondertussen bent u, als bedrijf op zoek naar authentieke en waardevolle zichtbaarheid onder professionals in de engineering. Deze professionals zoeken actief naar betrouwbare informatie, kennis, inzicht én innovatieve producten. Products4Engineers biedt u de kans om deze professionals direct en met de juiste snaar te bereiken en ze niet alleen te informeren, maar ook te inspireren en te overtuigen van de waarde van uw producten en diensten.

Ons deskundige team ontwikkelt en implementeert campagnes die in lijn zijn met uw bedrijfsdoelen. We ondersteunen dit met marktinzichten en data-analyses, zodat uw beslissingen zijn gebaseerd op feitelijke informatie. Het resultaat is een marketingstrategie die niet alleen aandacht trekt, de beoogde doelen bereikt en u nieuwe klanten oplevert.

Wat maakt Products4Engineers uniek? De mogelijkheid om zelf content te plaatsen. Of het nu gaat om productinformatie, casestudies, blogs, vacatures, evenementen of trainingen, alles is eenvoudig toe te voegen. Aangevuld met bijdragen van onze eigen redactie, ontstaat zo een actuele en relevante stroom aan informatie.

De inhoud op Products4Engineers is volledig gericht op het ondersteunen en inspireren van smart engineers tijdens de oriëntatiefase van een ontwerp- of aankoopproces. Het platform faciliteert directe interactie tussen leveranciers en potentiële klanten. Wilt u deze doelgroep bereiken? Bekijk dan de mediakit 2024 voor de mogelijkheden!

Download hier de Prijslijst en het bezoekersprofiel
Download our 2024 Rates Card and Audience Profile in English here

Bekijk onze contentkalender van 2023 hier

Products4Engineers Mediakit 2024

Products4Engineers bezoekersprofiel

Audience profile P4E

Products4Engineers Premium

Products4Engineers Premium

Products4Engineers Prijslijst

Adverteren op Products4Engineers

Vraag naar onze advertentiemogelijkheden

Wilt u Premium leverancier worden of heeft u interesse in onze advertentiemogelijkheden? Neem dan contact op met onze account manager Marc Nuhn.

Emailadres: [email protected]
Telefoonnummer: +31 (0) 6 536 301 2