products4engineers

7 artikelen met meest bekeken video’s in april 2018

02 May 2018 • Joost

Video’s zijn populair op Products4Engineers.nl. Zeker voor technische producten geven ze een goed inzicht in techniek, installatie en gebruik. Daarmee zijn ze een hulp voor technici die op zoek zijn naar oplossingen en voorbeelden. Welke video’s waren in april 2018 het meest bekeken?

MPI-15 positie indicator

De positie indicator MPI-15, bestaande uit een LCD multifunctioneel display met een geïntegreerde magnetische sensor, dit gecombineerd met de magneetstrip M-BAND-10, is een compleet systeem voor het meten van verplaatsing in lineaire richting of hoekverdraaing. Gekenmerkt door een uiterst eenvoudige montage is een precieze uitlijning en positionering mogelijk, waarmee tijd bespaart wordt en instel procedures tot een minimum beperkt worden.

Leverancier: Drabbe

 

Slagmeting in hydraulische cilinders SGH10

De meeste bewegingen voor mobiele werktuigen worden gedaan door hydraulische cilinders. Een belangrijk gegeven is het meten en monitoren van de slag van de cilinder. SIKO heeft hiervoor een uniek meetsysteem ontwikkeld: de SGH10; voor het rechtstreeks meten van de slag in hydraulische cilinders via ‘trekdraad’ sensortechnologie.

Leverancier: Isotron

 

Alkitronic schroefmachine voor schroeffundering

Een schroeffundament voor een terras, een tuinhuisje, windscherm of soortgelijke toepassing wordt dikwijls gekozen vanwege het gemak waarmee men de juiste hoogte kan stellen. Op het kunststof fundament komen traploos in hoogte verstelbare hulpmiddelen waarop men verder kan bouwen. Het indraaien van het fundament is echter een forse klus die door de Alkitronic schroefmachine tegenwoordig probleemloos, snel en gebruikersvriendelijk wordt uitgevoerd.

Leverancier: Peco Douwes Group

 

Elcometer 456 laagdiktemeter

De Elcometer 456 laagdiktemeter meet nu nog sneller in combinatie met de scan sonde tot 140 metingen per minuut. Met een 2,4 inch kleurenscherm, auto-rotatie (automatisch draaiend) weergave van metingen, stof- en waterdicht naar IP 65 en geheugen voor opslag van 150.000 metingen in 2.500 groepen is deze Elometer 456 het meest geavanceerd in haar categorie.

Leverancier: Elcometer

 

Breekplatenspecialist verder als Hitma Breekplaten

De welbekende Breekplatenspecialist gaat verder onder de naam Hitma Breekplaten. Bijbehorende nieuwe website www.hitma-breekplaten.nl staat geheel in het teken van het breekplaten-assortiment van Hitma en gerelateerde diensten en achtergrondinformatie. Breekplatenspecialist Dick Verhoef is nog steeds het aanspreekpunt binnen Hitma voor de breekplaten.

Leverancier: Hitma

 

CPC Precision lineaire rail geleiding

Chieftek Precision Co, Ltd. (CPC), draait rond een kernteam van professionele managers, ingenieurs en hooggeschoolde technici. Samen werpt het bedrijf zijn inspanningen op R & D, de productie van lineaire componenten van hoge kwaliteit en duurzaamheid. CPC behaalde zijn initiële succes door zich te richten op miniatuur geleidingen (MR serie) en de standaard railgeleidingen (AR/ HR serie) en later met de lineaire motoren.

Leverancier: SG Techniek

 

Faulhaber lineaire DC Servomotoren LM 1483 serie

FAULHABER heeft de succesvolle productreeks van lineaire DC-servomotoren uitgebreid met de LM 1483. De LM 1483 past met een continukracht van 6,2 N en een piekkracht tot 18,4 N perfect in het huidige portfolio van FAULHABER lineaire DC-servomotoren en geeft de klant een volledig prestatiebereik met continukracht van 1,02 N tot 9,2 N en een piekkracht van 2,74 N tot 27,6 N.

Leverancier: Faulhaber

 

Video als marketinginstrument

Denkt u als leverancier om video nog beter in te zetten bij uw producten? Lees dan het artikel 3 redenen om video’s toe te voegen op Products4Engineers! U ziet dan wat de voordelen zijn van het gebruik van video en waar u op moet letten.

 

Gerelateerde blogs