products4engineers

‘Een leven lang leren in de techniek’

09 September 2020 • Sjors • Products4Engineers
Opleidingen op Products4engineers.nl en in het P4E magazine

Met de transformatie naar ‘industrie 4.0’ is het belang van kennis in de technische sector alleen maar toegenomen. Technieken, regels, wetten en eisen die vandaag gelden, kunnen over een jaar alweer compleet achterhaald zijn. Technische professionals zullen zich dus moeten blijven ontwikkelen.

Producten, machines en processen worden steeds complexer en we zien dat leveranciers daarom steeds vaker producttrainingen verzorgen. Kortom, in de techniek is stilstand achteruitgang en wil je mee blijven doen, dan moet het kennisniveau van de medewerkers op peil blijven.

Verschuiving naar online door Covid-19
Tijdens de corona-crisis hebben we gemerkt dat de behoefte om kennis te delen aan het groeien is. Waar dit voorheen vaak doormiddel van fysieke trainingen, workshops, lezingen, etc. werd gedaan, groeit nu het aantal online trainingen en webinars.

Opleidingen op P4E
Om het groeiende aanbod opleidingen, trainingen en webinars meer aandacht te geven op Products4Engineers, heeft de training/opleiding module op de website een mooie upgrade gekregen. Daarnaast krijgen de opleidingen extra aandacht, doormiddel van onder andere dit opleidingskatern en een speciale opleidingsmailing.

Wilt u meer weten over opleidingen op Products4Engineers? Neem dan contact op met onze content manager, Sjors Kloosterman via sjors.kloosterman@geomares.nl

Gerelateerde blogs en casestudies