Elektrotechniek

Elincom officieel distributeur Xicato producten Benelux

22 november 2022
Hans Zijlstra

De Amerikaanse  fabrikant van smart lighting oplossingen Xicato heeft Elincom in Capelle aan den IJssel aangesteld als officieel distributeur van zijn producten in de Benelux.

Xicato is bekend van de high-end lightmodules die door designers gekozen worden om de lichtkwaliteit, prestaties, betrouwbaarheid en hoogwaardige spectrale opties. Daarnaast legt Xicato zich ook toe op de smart lighting sector waarbij ledmodules van deze fabrikant, maar ook apparatuur van derden, bestuurd kunnen worden met BLE Bluetooth mesh technologie.

Scala aan smart lighting producten

Xicato heeft een scala aan smart lighting producten beschikbaar, zoals sensoren, schakelaars, gateways, zowel als kant-en-klare units of als OEM integratie delen. Met Xicato Controls software is het configureren, optimaliseren en managen van een slim systeem snel en eenvoudig te doen.

Om systeemintegratoren, externe softwareontwikkelaars en gebruikers meer mogelijkheden te geven, heeft Xicato zijn Xtouch Android broncode en XIG gateway API vrijgegeven onder de standaard MIT Free Open Source Software (FOSS) licentie en zijn XIMtroller API beschikbaar gesteld aan gelicentieerde ontwikkelaars.

Laatst bijgewerkt: 03 april 2023

Gerelateerde blogs & casestudy's

Elincom Electronics BV
Wij geloven dat technische ontwerpen altijd beter kunnen
Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
010 264 0270