Industriële automatisering

HMS introduceert oplossing voor eenvoudige opsporing machineproblemen

26 april 2023
Herman de Haan

Met Ewon Talk2M Visualization introduceert HMS Networks een oplossing waarmee machinebouwers op een eenvoudige manier machineproblemen kunnen opsporen en de algehele efficiëntie van de apparatuur kunnen verbeteren. Talk2M Visualization biedt een snelle en kostenefficiënte manier om machinedata te visualiseren en dashboards van historische data te maken samen met meldingen en rapportages.

Deze nieuwe visualisatiefunctionaliteit is zonder extra kosten beschikbaar voor alle gebruikers van Talk2M Pro, een cloud-gebaseerde connectiviteitsdienst. Talk2M Pro is ontworpen om veilige remote access mogelijk te maken tot industriële apparatuur en machines vanaf elke locatie, waardoor gebruikers hun apparatuur op afstand kunnen monitoren en bedienen. 

Hogere eisen aan machinebouwers

Industriële machines moeten gedurende hun hele levensduur worden onderhouden en ondersteund, maar onderhoud kan duur uitvallen, omdat klanten steeds meer ondersteuning verwachten en machinestilstand door machinegebruikers niet wordt geaccepteerd. Bovendien willen machinebouwers dat hun onderhoudstechnici grotere volumes aan machines kunnen beheren. Om concurrerend te blijven, moeten ze bovendien hun machines uitbreiden met een hoogwaardige ondersteuningsinfrastructuur. 

Om de winst van een groeiend klantenbestand optimaal te benutten zonder de kosten te hoeven verhogen, is volledig inzicht in de prestaties en de gezondheid van een machine bepalend. Visualisering van de waardevolle machinedata, levert machinebouwers en hun onderhoudstechnici de informatie en het inzicht, die nodig zijn om hun ondersteuning verder te verbeteren en betere beslissingen te nemen. 

Al 400.000 machines verbonden via Talk2M

De nieuwe Talk2M visualisatiefunctionaliteit stelt machinebouwers in staat om machinedata eenvoudig te visualiseren en op basis daarvan trends te bestuderen, dashboards te maken, alarmen in te stellen en gebruiker-gestuurd toegang te bieden tot elk aspect van de machines van hun klanten. De machinedata worden verzameld door een Ewon Flexy gateway die op zijn beurt is verbonden met de bewezen en vertrouwde industriële cloudoplossing Ewon Talk2M. Op dit moment zijn al meer dan 400.000 machines via Talk2M verbonden.

Laatst bijgewerkt: 10 mei 2023

Gerelateerde blogs & casestudy's