products4engineers

Holland Hydraulics B.V. Certified Excellence Service Partner van Bosch Rexroth

11 January 2021 • Sjors • Holland Hydraulics B.V.
Holland Hydraulics B.V. Certified Excellence Service Partner van Bosch Rexroth

Per 8 januari 2021 is Holland Hydraulics Certified Excellence Service Partner van Bosch Rexroth, gespecialiseerd in hydrauliek.

Met trots kondigt Holland Hydraulics de nieuwe certificering als Certified Excellence Service Partner van Bosch Rexroth aan. In het afgelopen jaar is Holland Hydraulics het certificeringstraject met Rexroth gestart. Dit certificeringstraject bestaat uit verschillende fasen van voorselectie tot evaluatie en implementatie, waarbij elke fase geauditeerd wordt door Rexroth. In enkele maanden heeft Holland Hydraulics alle fasen succesvol doorlopen en is het certificaat op 8 januari 2021 uitgereikt en door beide partijen ondertekend.

Met deze certificering kan Holland Hydraulics de gegarandeerde en vertrouwde kwaliteit van Rexroth leveren. Bovendien kan Holland Hydraulics met haar kennis en kunde, en met de voorraad van originele spare parts, snel en vakkundig service, reparatie en revisie uitvoeren. Met deze certificering bekleedt het bedrijf nu een unieke positie in Twente, Oost IJsselland en Oost Gelderland.

Met een focus op het leveren van een hoge kwaliteit, het bieden van efficiënte, klantvriendelijke oplossingen en het streven naar continuïteit, sluiten de kernwaarden en werkwijze van Rexroth goed aan op die van Holland Hydraulics.

Holland Hydraulics is trots op deze uitbreiding van het servicepakket en het bedrijf kijkt met vertrouwen uit naar een goede samenwerking met Rexroth als Certified Excellence Service Partner.

Voor meer informatie over de certificering of over hydrauliek service, reparatie en revisie, neemt u dan gerust contact met ons op.

Holland Hydraulics
Binnenhavenstraat 14
7553 GJ Hengelo
+31 (0)74 – 29 17 848
www.holland-hydraulics.nl
[email protected]ics.nl
 

Gerelateerde blogs en casestudies