Motoren en aandrijvingen

NORD DRIVESYSTEMS maakt e-shop voor onderdelen beschikbaar in Nederland

02 februari 2022
Gerhard Stuut

NORD maakt het voor engineers eenvoudiger om onderdelen te vinden met een nieuwe e-shop.

Gebruikers kunnen hier eenvoudig reserve-onderdelen en accessoires online zoeken en bestellen. Dit door op de homepagina van de Onderdelen E-Shop slechts op de oranje knop ‘Vind nu onderdelen’ te klikken.

Na het ingeven van het nummer op het typeplaatje van de aandrijving, of het nummer van het betreffende onderdeel, kan de gebruiker direct zien of het gewenste product beschikbaar is. Nog handiger is het om een account aan te maken, want na registratie zijn ook de prijs van het onderdeel, de levertijd, tracering en de orderhistorie direct zichtbaar. Alle bestellingen verlopen via een beveiligde ssl-verbinding.

Straks één centraal online platform

NORD biedt al enige tijd de mogelijkheid om via MyNORD motoren, reductoren, frequentie-omvormers en combinaties hiervan online samen te stellen. Het is de bedoeling om de e-shops voor complete aandrijfproducten en onderdelen op den duur samen te voegen tot één centraal online platform met uitgebreide mogelijkheden voor de directe configuratie en bestelling van NORD-producten.

Nu ook in Nederland

De nieuwe NORD Onderdelen Shop was al beschikbaar in diverse Europese landen en de Verenigde Staten. Relaties van Nord in Nederland kunnen er nu ook gebruik van maken. Gerhard Stuut, directeur van NORD Aandrijvingen Nederland, is blij dat NORD het aanbod van producten en diensten met de nieuwe onderdelen e-shop verder kan uitbreiden. ,,We bedienen hiermee alle klanten in Nederland, van kleine en middelgrote bedrijven tot internationale industriële concerns.”

Laatst bijgewerkt: 03 april 2023

NORD DRIVESYSTEMS BENELUX
Toonaangevende leverancier van motoren, reductoren en aandrijfelektronica
Voltstraat 12
2181 HA Hillegom
Nederland
0252 529 544