Industriële automatisering

Samenwerking Datalogic en Quuppa leidt tot nieuw innovatief zelfscanapparaat

25 januari 2023
Lesley de Graaff

Datalogic en het toonaangevende Real-Time Locating Systems (RTLS) platform Quuppa hebben de krachten gebundeld. De samenwerking heeft geresulteerd in de release van een nieuw innovatief zelfscanapparaat: de Joya Touch 22.

Het Finse Quuppa levert hiervoor het Quuppa Intelligent Locating System als oplossing voor locatie-gebaseerde diensten en toepassingen die gebruikt worden in een reeks van industrieën, waaronder productie en logistiek, detailhandel, gezondheidszorg, sport, rechtshandhaving en beveiliging.

De Joya Touch 22 voldoet aan de hoogste eisen voor zelfscantoepassingen en draait moeiteloos Android OS met Google Mobile Services. Het 4,3 inch display presteert zelfs onder de helderste winkelverlichting. Het apparaat is robuust ontworpen, en de kleur en branding zijn volledig aanpasbaar, zowel in PDA- als in pistoolgreepvorm.

De unieke toevoeging van draadloos opladen zorgt voor een volle accu na twee uur opladen, en de boost recharge maakt meer dan een uur winkelen mogelijk met een korte oplaadperiode van 15 minuten. Ook zorgen over beschadigde contactpennen op het apparaat of in de houder behoren tot de verleden tijd.

Ondersteunt lokalisatie in de winkel

De Joya Touch 22 ondersteunt lokalisatie binnen de winkel, wat de mogelijkheid biedt om de locatie van klanten tijdens het winkelen nauwkeurig te volgen, zodat ze de laatste aanbiedingen, promoties en productlocaties in realtime niet missen.

Quuppa biedt een compleet platform voor Location Based Services (LBS) in vele verticale markten. Tot op heden is Quuppa al meer dan 3000 keer toegepast in een ecosysteem van meer dan 200 partners, waaronder technologiepartners zoals Datalogic, die kant-en-klare apparaten leveren voor betrouwbare, nauwkeurige en realtime locatieoplossingen.

Sterk verbeterde winkelervaring

"De combinatie van de Joya Touch 22 van Datalogic met Quuppa Intelligent Locating System zal zorgen voor een sterke verbeterde winkelervaring met wayfinding en instore promoties," zegt John Curtis, General Manager Mobile bij Datalogic.

"We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Datalogic die het mogelijk maakt nauwkeurige tracking van bluetooth-apparaten zoals de Joya Touch 22 aan te bieden. Het aanbod kan worden gebruikt door partners en eindklanten in de detailhandel, supply chain management en logistiek om de efficiëntie van de workflow te verbeteren en op operationele kosten te besparen,” voegt Sammy Loitto, CEO van Quuppa, eraan toe.

Laatst bijgewerkt: 03 april 2023

Datalogic
Datalogic is a world-class producer of bar code readers, mobile computers, sensors for detection and safety, vision systems and laser marking systems
Newtonweg 3
4104 BK Culemborg
Nederland
0345 589 480