Industriële automatisering

u-mation, de tool voor automatisering - More Performance. Simplified.

10 september 2018
Weidmüller Benelux BV

Start de digitale transformatie, zonder programeer-omgeving en onafhankelijk van het besturingssysteem. We ondersteunen u met een open en heldere, modulaire oplossing waarvan de hoofdcomponenten ucontrol, u-create, u-remote en u-view perfect op elkaar zijn afgestemd. Hun taak: maximale flexibiliteit creëren.

u-control 2000
Innovatieve controller voor de digitale transformatie
u-control 2000 biedt machine- en facilityengineers een open en flexibele besturingsoplossing voor de automatisering van kleine en middelgrote installaties.
Met u-remote modules worden alle signalen opgenomen en verwerkt in de controller. Wat u-control 2000 onderscheidt van andere controllers, is u-create web, een webbased engineering tool voor configuratie, parametrering en programmering volgens IEC 61131-3 via uw webbrowser. De IoT uitvoering wordt geprogrammeerd met Node-RED via de webbrowser. Later komt er een uitvoering die geprogrammeerd wordt met u-create studio, waarbij naast een IEC 61131-3 omgeving ook gewerkt kan worden met C++.

u-remote
Remote I/O, flexibel met maximale performance
Het modulaire I/O-systeem fungeert als de interface tussen u-control en het veld. Met meer dan 100 modules voor IP20- en IP67-systemen ondersteunt u-remote zeer veel applicaties. Het systeem heeft koppelingen voor de meest gebruikte veldbussystemen, PROFIBUS-DP, PROFINET, CANopen, EtherCAT, ModbusTCP, DeviceNET, EtherNet/IP en Powerlink. Dit geeft gebruikers een hoge mate van flexibiliteit bij het tot stand brengen van de belangrijkste verbindingen. Inbedrijfstelling is eenvoudigen onderhoudswerk kan snel en veilig worden uitgevoerd, dankzij de geïntegreerde webserver met zijn diagnostische functies.
Zo hebben we ook IP67 modules in een multi protocol uitvoering, met PROFINET, EtherNet/IP en EtherCAT.

u-remote safety
Integrated bodyguard voor mens en machine
Met veiligheidsrelais-modules biedt u-remote IP20 flexibele opties voor het creëren van functionele veiligheidsoplossingen. De volledige integratie van de veiligheidsrelais-modules in de I/O-stations biedt een hele reeks voordelen, in vergelijking met het gebruik van standaard veiligheidsrelais. Deze omvatten vereenvoudiging van het project, ruimtebesparing, eenvoudige bedrading en volledige informatien over de status van in- en uitgangen. Betrouwbare diagnoses versnellen het opnieuw opstarten van de apparatuur na elke productie onderbreking. Het portfolio omvat ook PROFIsafe en Fail-Safe-over-EtherCAT (FSoE) modules.

u-view
Uw werkzaamheden in één oogopslag
De moderne multi-touchpanels vereenvoudigen de bewaking en controle van machines en
apparatuur. De meest opvallende eigenschappen zijn de helderheid van de beeldkwaliteit en de vlakke aluminium behuizing. Met een beschermingsklasse IP67 is u-view geschikt voor veelzijdige inzet in de industriële omgeving.Gebruikers hebben de keuze tussen de resistive Basic panels met een diagonaal van 4,3“, 7” of 10“ en de capacitieve Advanced panels met een diagonaal van 7”, 10,1“ of 15,6”. Alle panelen zijn uitgerust met het Linuxbesturingssysteem en een HTML5-browser. De krachtige CPU ondersteunt een visualisatie die is geoptimaliseerd om te werken in een web technologie omgeving. Meer informatie vindt u op
http://www.u-mation.com/

Weidmüller tijdens de WoTS
U vindt Weidmüller tijdens de WoTS,
van 2-5 oktober 2018 in de Jaarbeurs,
Utrecht in Hal 11, stand C054.

Laatst bijgewerkt: 03 april 2023