products4engineers

Wat zijn de voordelen van geautomatiseerd labels printen?

13 March 2023 • Herman de Haan • Brady
Geautomatiseerde labeling verhoogt de productie.

Geautomatiseerde labeling kan de snelheid waarmee producten, componenten, kabels en zelfs laboratoriumstalen kunnen worden geïdentificeerd, aanzienlijk verhogen.

Op deze manier kan worden voldaan aan de traceerbaarheidseisen en tegelijkertijd de winstgevendheid worden beschermd. Brady biedt een complete, geautomatiseerde labelingoplossing aan die bestaat uit industriële labels, software voor het geautomatiseerd printen van labels en geautomatiseerde print- en applicatiesystemen.

Betrouwbare labels zijn geselecteerd of ontworpen om te blijven kleven en leesbaar te blijven in de werkomgeving. Ze worden automatisch geprint door slimme labelingsoftware en print- en applicatiesystemen die volledig geïntegreerd kunnen worden in de omgeving, en gestuurd worden door bestaande gegevens.

Waarom labeling automatiseren? Bespaar tot 5 minuten per labelprintopdracht

  • Verhoog de productie-output door de kwaliteit van de labelgegevens te verbeteren terwijl labels op vaste of flexibele locaties worden afgedrukt met geautomatiseerd labelen op een hogere snelheid.
  • Verbeter de kwaliteit van de labelgegevens: vermijd dure labelingsfouten door gebruik te maken van gegevens rechtstreeks vanuit een enkele bron van autoriteit, die een eenvoudige spreadsheet, een volledig ERP-systeem of alles daartussenin kan zijn.
  • Verhoog de snelheid van labelen: verwijder de noodzaak om gegevens opnieuw in te typen en bespaar tot 5 minuten per label printtaak.
  • print op een breed scala aan professionele labelprinters op vaste locaties of waar dan ook met wifi-toegang.

 

 

Gerelateerde blogs en casestudies