products4engineers

Webshop elobau ook beschikbaar in Benelux

24 November 2022 • Elobau Benelux B.V. • elobau

elobau heeft zijn webshop elo.store nu ook beschikbaar gemaakt voor klanten in de Benelux.

Voor de Duitse specialist op het gebied van bedieningselementen, machineveiligheid, niveaumeting en sensoren, is het een volgende stap naar een betere dienstverlening.

‘Door de enorme groei na Covid in combinatie met grondstoftekorten is het lastig geweest, en soms nog steeds, om orders op tijd geproduceerd te krijgen. Dat is niet zo erg wanneer je daarop kan plannen, maar bij vervangingsdelen toch wel erg onhandig. Met de elo.store richten we ons vooral op die kleine orders, veelal vervangingsdelen’, laat het bedrijf weten.  

Alle meest gangbare artikelen zijn leverbaar in de elo.store. ‘Meestal leverbaar vanuit voorraad, mocht de laatste net verkocht zijn, dan is de doorlooptijd ongeveer 60 dagen.’ In de elo.store worden standaardproducten op het gebied van machineveiligheid, niveaumeting, sensortechniek, en bedieningselementen voor de meest uiteenlopende toepassingen in de industrie en de off highway-voertuigbouw aangeboden. De producten worden door elobau zelf en inhouse geproduceerd.

Registreren, bestellen en betalen gaat volgens elobau snel en eenvoudig. Mochten er vragen zijn, dan is het mogelijk om deze beantwoord te krijgen in de webshop via live chat, contactformulier of e-mail. 'Bovendien plaatsen we voor iedere geplaatste order in de elo.store ook een boom. Zo verminderen we samen de ecologische voetafdruk van ons bedrijf.’

Bij de afbeelding: Het elo.store-team (van links naar rechts: Tony Baumann, Annika Riebel, Nadine Bodenmüller) is nu ook actief in de Benelux.

Gerelateerde blogs en casestudies