products4engineers

Electric & Hybrid Marine World Expo 2019

RAI Amsterdam (Europaplein), 1078 GZ Amsterdam
25, 26 en 27 juni 2019

Electric & Hybrid Marine World Expo is de vakbeurs gericht op elektrische en hybride technologieën voor de maritieme sector. Een wereldwijd evenement met exposanten en bezoekers van over de hele wereld, van scheepseigenaren en scheepsbouwers, ontwerpers en fabrikanten tot haven- en transportbedrijven.

Na het succes van vorig jaar is de KWx ook dit jaar weer aanwezig op de Electric & Hybrid Marine World Expo in Amsterdam. Op onze stand zullen we samen met Astrol Electronic AG de definitieve serie DC breaker switches presenteren.

Deze technologie biedt maximale flexibiliteit voor DC netten aan boord en biedt bescherming tegen kortsluitstromen in elk deel van het netwerk. De snelle afschakeltijd van de DC breaker switch beperkt de foutstroom en minimaliseert een negatieve impact op de belasting. De stroom bereikt geen schadelijke niveaus en kan worden onderbroken zonder vlamboogvorming.

Redenen genoeg om ons te bezoeken op stand nr. E6075!

Wil jij dit event bijwonen?

Vraag nu alvast uw gratis toegangsbewijs aan.

Meld je aan

Over KWx B.V.

"Klanten positief verrassen met veilige en slimme (elektro)technische producten en diensten."

KWx is specialist op het gebied van vermogenselektronica, explosieveilig installatiemateriaal en elektrotechnische meetinstrumenten. De laatste groep is opgesplitst in de onderdelen elektrotechnische meetinstrumenten, Niet Destructief Testen (NDT) én een merk-onafhankelijke kalibratie en reparatie service.

KWx werkt met Europese topmerken en kijkt voortdurend naar de ontwikkeling van nieuwe producten en klant specifieke oplossingen. Als expert in de vakgebieden beschikken de medewerkers over een grote mate van kennis, die zij graag met hun klanten delen.

KWx levert haar explosieveilig installatiemateriaal aan installatiebedrijven in de on- en offshore en (petro)chemische industrie. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in maatwerk klemmenkasten van het merk Hawke.

De producten van vermogenselektronica vindt je o.a. terug in de transportsector, duurzame energie, medische apparatuur en diverse consumentenproducten. De verkoopgroep is al jaren een deskundige partner voor een uitgebreid pakket halfgeleiders en toebehoren voor deze applicaties.

Voor internationale relaties verzorgt KWx de inkoop en logistieke dienstverlening van elektrotechnische en instrumentatie-producten.