products4engineers

Gratis training webinars | Haal alles uit uw Ewon en Anybus producten!

Architronlaan 1a, 5321JJ Hedel
September en oktober

HMS Networks gaat in september van start met een serie online technische trainingen voor Ewon en Anybus oplossingen. Het is een unieke kans om uw kennis ‘live’ bij te spijkeren.

Waarom u deze acht webinars niet mag missen

  • Ontdek de meest efficiënte manier om uw producten te configureren
  • Bepaal de features waarvan u het meest profijt kan hebben
  • Bespaar kostbare tijd en geld
  • Profiteer van de ervaring van onze engineers
  • Live Q&A met de experts na afloop van het webinar

      

      

Technisch support van HMS Networks

Het team van HMS Technical Services is er om u te helpen het meeste uit uw HMS producten te halen. We bieden technische assistentie, trainingen en advies om projecten efficiënt en succesvol vooruit te helpen, van idee tot volledig geïmplementeerde oplossingen. Dit bespaart tijd, geld en verhoogt de kwaliteit van uw project.

Wil jij dit event bijwonen?

> Schrijf nu in voor de gratis webinars!

Meld je aan

Over HMS Networks Benelux

Everything you need to get your machine connected! HMS Networks maakt producten voor industriële machines en apparaten om een betrouwbare en secure verbinding te maken met besturingssystemen en internet. Onze technologie verbindt miljoenen industriële apparaten over de hele wereld. Ontdek de HMS merken Anybus, Ewon en Ixxat voor high-end oplossingen voor industriële communicatie en IIoT.

 

Anybus: met Anybus kunt u ieder industrieel apparaat verbinden met ieder industrieel veldbus, Ethernet netwerk en IIoT cloud. Bedraad of draadloos (bluetooth & wlan).
anybus.com

 

Ewon: op afstand service verlenen, machines online monitoren, storingen verhelpen en data verzamelen zodat u inzicht krijgt in de prestatie van uw machine. Onze oplossingen hebben de ISO27001 en STAR cyber security certificeringen.
ewon.biz

 

Ixxat: oplossingen voor CAN bus communicatie, Functional Safety (conform EN ISO 13849-1 en EN/IEC 62061), Energie (Smart Grid) en Automotive Testing.
ixxat.com