products4engineers

Gratis webinar: “Flow Optimized Control Using Sensors - Changing the flow forever”

Online, Online Online
11 mei 2021, 15.00 - 15.45 uur

Wilt u meer weten over wat FOCUS-ON voor uw bedrijf kan betekenen? Meldt u zich dan aan voor het webinar “Flow Optimized Control Using Sensors - Changing the flow forever” op 11 mei 2021 om 15.00 uur.

KROHNE en SAMSON zijn in 2019 een joint-venture aangegaan onder de naam FOCUS-ON. Bij deze samenwerking ligt de focus op het ontwikkelen van autonoom opererende producten voor de procesindustrie. 

Om u een idee te geven van wat FOCUS-ON voor uw bedrijf kan betekenen, nodigen wij u graag uit voor het Nederlandstalige webinar "Flow Optimized Control Using Sensors - Changing the flow forever". Dit webinar vindt plaats op 11 mei a.s. om 15.00 uur.

Na afloop weet u:

  • Wat de 4-in-1 evolutie inhoudt.
  • Meer over de Industrie 4.0 revolutie.
  • Hoe baanbrekend de technologie FOCUS-ON is.
  • De waarde van diagnostiek en alarmmeldingen.
     

Wil jij dit event bijwonen?

Meld je aan

Over SAMSON REGELTECHNIEK B.V.

SAMSON biedt samen met gelieerde ondernemingen AIR TORQUE, CERA SYSTEM, KT-ELEKTRONIK, LEUSCH, PFEIFFER, PRECOGNIZE, RINGO, SED, STARLINE, UBIX,VDH PRODUCTS en VETEC een volledig assortiment regelventielen en geautomatiseerde afsluiters voor industriële processen en vergaande digitalisering op het gebied van slimme regelventielen.

SAMSON REGELTECHNIEK adviseert, levert en verricht service aan SAMSON regelventielen en veiligheidsafsluiters (SIL) voor procesinstallaties. Als specialist in regelingen van temperatuur, druk, drukverschil en hoeveelheid biedt SAMSON maatoplossingen voor de meest uiteenlopende applicaties.

Service en voorraad

- Kennis en expertise van SAMSON apparatuur
- Originele SAMSON onderdelen
- Levering uit voorraad
- Assemblage
- Reparaties en revisies
- Trainingen en cursussen
- Preventief en periodiek onderhoud
- 3.1-certificering
- Advies bij selectie en toepassing
- Ondersteuning bij inbedrijfstelling

Certificeringen

ISO 9001:2015
Met een klantgerichte, op de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015 gebaseerde, flexibele technische handelsonderneming speelt SAMSON in op vragen vanuit de markt.

VCA* 2017/6.0
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. SAMSON hecht grote waarde aan veiligheid, gezondheid en milieu en is daarom gecertificeerd volgens norm VCA* 2017/6.0.

3.1 materiaal- en testcertificering
SAMSON in Zoetermeer kan regelventielen uit voorraad leveren met een 3.1 materiaal- en testcertificering.Hiermee verkort SAMSON haar time-to-market.

FOCUS-1 gecertificeerd
SAMSON in Zoetermeer is een Certified FOCUS-1 SALES OFFICE en ondersteunt klanten met vragen en informatie over FOCUS-ON en FOCUS-1.