products4engineers

KROHNE Academy: Geen verrassingen, maar voorspelbaar produceren!

Stadion Galgenwaard, 3584 AA Utrecht
18 november 2020

Samen met KROHNE, Schneider Electric en PHOENIX organiseert SAMSON op 18 november 2020 de KROHNE Academy Special in de Galgenwaard in Utrecht. Thema deze editie is "Geen verrassingen, maar voorspelbaar produceren!". Het event is gratis en richt zich op (plant)managers en engineers.

Thema
Het verdwijnen van kennis, minder medewerkers, kortere stops en tijdgebrek zorgen voor steeds meer hinder in de procesindustrie. Alles moet sneller en efficiënter, maar met minder middelen en personeel. Tijdens dit event nemen wij u mee in de wereld van de digitalisering: van de diverse digitale protocollen naar hoe wij data kunnen ontsluiten en van verschillende assetstrategieën tot een digitaal plantmodel & Machine Learning.

Van plantmodel naar productverbetering
Veldinstrumentatie wordt steeds slimmer en genereert ook steeds meer data. Operators, technici en procesengineers krijgen meer meldingen en hebben vaak minder tijd om alles te interpreteren. Door gebruik te maken van opgeslagen data – in combinatie met een digitaal plantmodel en Machine Learning – ontstaan er diverse mogelijkheden tot productieverbetering. Tijdens deze Engelstalige presentatie van SAMSON – gegeven door mevrouw Dulaan Punsag – tonen wij u de achtergrond achter deze technologie en komen tevens een aantal praktijkvoorbeelden aan bod.

Ontmoet de experts
Gedurende de dag heeft u tijdens de pauzes voldoende de tijd om uw eventuele vragen te stellen en om de producten en diensten van de deelnemende bedrijven te bekijken.

Files vermijden
Om de spits te vermijden, bent u vanaf 13.00 uur van harte welkom. De dag sluiten wij af met een walkingdinner, zodat u nog ruim de tijd heeft om te netwerken. Na de drukte in het verkeer keert u dan weer huiswaarts.

Meer informatie
Programma/website KROHNE Academy
Website SAMSON REGELTECHNIEK

Wil jij dit event bijwonen?

U kunt zich gratis aanmelden via academy.nl@krohne.com.

Meld je aan

Over SAMSON REGELTECHNIEK B.V.

SAMSON biedt samen met gelieerde ondernemingen AIR TORQUE, CERA SYSTEM, KT-ELEKTRONIK, LEUSCH, PFEIFFER, PRECOGNIZE, RINGO, SED, STARLINE, UBIX,VDH PRODUCTS en VETEC een volledig assortiment regelventielen
en geautomatiseerde afsluiters voor industriële processen en vergaande digitalisering op het gebied van slimme regelventielen.

SAMSON REGELTECHNIEK adviseert, levert en verricht service aan SAMSON regelventielen en veiligheidsafsluiters (SIL) voor procesinstallaties. Als specialist in regelingen van temperatuur, druk, drukverschil en hoeveelheid biedt SAMSON maatoplossingen voor de meest uiteenlopende applicaties.

Service en voorraad

- Kennis en expertise van SAMSON apparatuur
- Originele SAMSON onderdelen
- Levering uit voorraad
- Assemblage
- Reparaties en revisies
- Trainingen en cursussen
- Preventief en periodiek onderhoud
- 3.1-certificering
- Advies bij selectie en toepassing
- Ondersteuning bij inbedrijfstelling

Certificeringen

ISO 9001:2015
Met een klantgerichte, op de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015 gebaseerde, flexibele technische handelsonderneming speelt SAMSON in op vragen vanuit de markt.

VCA* 2017/6.0
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. SAMSON hecht grote waarde aan veiligheid, gezondheid en milieu en is daarom gecertificeerd volgens norm VCA* 2017/6.0.

3.1 materiaal- en testcertificering
SAMSON in Zoetermeer kan regelventielen uit voorraad leveren met een 3.1 materiaal- en testcertificering.Hiermee verkort SAMSON haar time-to-market.