products4engineers

Logimat 2020 vindt niet fysiek plaats, wel digitaal

Ploegweg 15, 5232 BR 's-Hertogenbosch
april 2020

Maar zelfs zonder LogiMAT staat Lenze klaar om u te ondersteunen bij uw individuele uitdagingen met zijn expertise op het gebied van intralogistiek. We willen u graag onze oplossingen en ideeën voorstellen welke we normal gesproken op de beurs zouden hebben gepresenteerd. Maak nu een afspraak voor een telefonisch, teams of via Skype gesprek. Laten we de gelegenheid aangrijpen om ons volledig te concentreren op uw taken en uitdagingen - dit keer weg uit de drukte van de beurs, maar misschien niet minder waardevol om die reden.

Voor meer informatie over onze op maat gemaakte oplossingen voor uw intralogistieke systeem en digitale engineering van Lenze:
https://www.lenze.com/en-nl/intralogistics-solutions/#c231959

Wil jij dit event bijwonen?

Beste relatie,

Welkom op onze digitale beursvloer.
Klik op één of meer van de onderwerpen, lees u in en maak met ons gerust een afspraak.

Tot snel.

Uw Lenze Team


 

 

Meld je aan

Over Lenze

Lenze is een wereldwijd toonaangevend automatiseringsbedrijf voor de machinebouwindustrie en specialist in Motion Centric Automation. Als systeemleverancier met oplossingscompetentie werkt Lenze voor en met haar klanten aan hoogwaardige mechatronische producten en pakketten, krachtige systemen bestaande uit hard- en software voor machineautomatisering, alsmede digitaliseringsdiensten op het gebied van bijvoorbeeld big data management, Cloud of mobiele oplossingen en software voor het internet van de dingen (IoT).

Lenze heeft wereldwijd 3.900 medewerkers in dienst en is wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 60 landen. Lenze's groeistrategie zal ervoor zorgen dat het bedrijf de komende jaren sterk zal blijven investeren in de gebieden die betrekking hebben op Industry 4.0 - met als doel de omzet en winstgevendheid te verhogen.