products4engineers

Maak Kennis met onze Kennis! Instrumentconfiguratie met DeviceCare / FieldCare

Nikkelstraat 6, 1411 AJ Naarden
24 september 2019

Wij willen u graag informeren over verschillende toepassingen, veiligheidsaspecten, technische achtergronden etc. De Endress+Hauser Colleges zijn kleinschalig van opzet, geen groot seminar maar kort en krachtig.

Instrumentconfiguratie - Beheren van SMART instrumentatie in DeviceCare en/of FieldCare

DeviceCare en FieldCare zijn gebaseerd op de Field Device Tool (FDT) technologiestandaard en bieden één universele omgeving voor configuratie, onderhoud en beheer van smart sensoren, actuatoren, drives en remote I/O die de FDT standaard ondersteunen.

Tijdens dit college zal in het bijzonder aandacht worden besteed aan de ondersteuning van de verschillende industriële communicatieprotocollen (b.v. IO-Link, HART, PROFIBUS, PROFINET en EtherNet/IP) in combinatie met verschillende interfaces en gateways voor het onderhouden en beheren van smart instrumentatie in DeviceCare en/of FieldCare.

Maak kennis met onze kennis en kom 24 september 2019 naar het Endress+Hauser College Instrument configuratie. Het is de zesde in een reeks van 8 colleges met verschillende onderwerpen.

Locatie & tijdstip:

  • Het college vindt plaats bij Endress+Hauser, Nikkelstraat 6 in Naarden.
  • Inloop is tussen 12.30 uur en 13.00 uur. Een broodjeslunch staat voor u klaar. Het college start om 13.00 uur en is omstreeks 16.00 uur afgelopen.

Schrijf u vandaag nog in om zeker te zijn van een plekje bij dit gewilde college! Deelname is zonder kosten en u ontvangt een certificaat van deelname.

U kunt zich aanmelden via onze website: www.nl.endress.com/college

Wil jij dit event bijwonen?

Meld je aan

Over Endress+Hauser BV

Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt sensoren en systemen voor zowel de productie- als logistieke processen in de procesindustrie. Deze producten vergaren, verzenden en verwerken alle gewenste procesinformatie. De producten bieden een uitstekende prijs/prestatieverhouding en de services staan op een hoog niveau. Met het maximaal haalbare aan kwaliteit, veiligheid en efficiëntie helpen de producten en services het concurrentievermogen van de klant te verbeteren.