products4engineers

Solar Solutions 2019

Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen
19, 20 en 21 maart 2019

Solar Solutions 2019: Maak kennis met de nieuwste innovaties en alle denkbare partijen uit uw sector in één beursbezoek. Op Solar Solutions Int. vindt u alle nieuwste producten, innovaties en ontwikkelingen in de speciale ‘Innovation Area’s’. Ook kunt u zich oriënteren op de gevarieerde beursvloer bij alle toonaangevende aanbieders.

KWx B.V. is kennispartner en leverancier van meetinstrumenten voor elektrotechnische inspecties en niet-destructief onderzoek. Als ambassadeurs van veilig en zeker meten kijken wij voortdurend naar nieuwe producten en oplossingen in de markt. Ondersteund door workshops en ons kalibratie- en reparatielaboratorium ben je zeker van voldoende support vóór, tijdens en ná je inspecties.

Ondanks de grote hoeveelheid aandacht zijn PV-systemen een relatief nieuw vakgebied. Vanuit verschillende disciplines worden zonnepanelen en omvormers geïnstalleerd en aangesloten op de elektrische installatie. Het is echter de vraag of de nodige maatregelen zijn getroffen om de elektrische veiligheid en het rendement te waarborgen.

Door te meten, analyseren en documenteren krijg je inzicht in de conditie van elektrische installaties. Zo maak je rendementsverliezen en brandrisico’s van PV-installaties inzichtelijk. Dit lijkt een ingewikkelde klus, maar niets is minder waar. Tijdens de Solar Solutions vakbeurs nemen wij je in vogelvlucht mee door alle stappen van de verplichte NEN 1010 inspectie.

Wil jij dit event bijwonen?

Gebruik registratiecode 2019KWX tijdens het bestellen van je e-tickets.

Meld je aan

Over KWx B.V.

"Klanten positief verrassen met veilige en slimme (elektro)technische producten en diensten."

KWx is specialist op het gebied van vermogenselektronica, explosieveilig installatiemateriaal en elektrotechnische meetinstrumenten. De laatste groep is opgesplitst in de onderdelen elektrotechnische meetinstrumenten, Niet Destructief Testen (NDT) én een merk-onafhankelijke kalibratie en reparatie service.

KWx werkt met Europese topmerken en kijkt voortdurend naar de ontwikkeling van nieuwe producten en klant specifieke oplossingen. Als expert in de vakgebieden beschikken de medewerkers over een grote mate van kennis, die zij graag met hun klanten delen.

KWx levert haar explosieveilig installatiemateriaal aan installatiebedrijven in de on- en offshore en (petro)chemische industrie. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in maatwerk klemmenkasten van het merk Hawke.

De producten van vermogenselektronica vindt je o.a. terug in de transportsector, duurzame energie, medische apparatuur en diverse consumentenproducten. De verkoopgroep is al jaren een deskundige partner voor een uitgebreid pakket halfgeleiders en toebehoren voor deze applicaties.

Voor internationale relaties verzorgt KWx de inkoop en logistieke dienstverlening van elektrotechnische en instrumentatie-producten.