products4engineers

UITNODIGING WORKSHOP Pro-face

Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle
7 november 2019

Samen met Pro-face, al meer dan 40 jaar de standaard voor Human Machine Interfaces en industriële pc’s op de fabrieksvloer, organiseren wij een workshopdag waarin u de laatste innovaties kunt ontdekken op het gebied van HMI-ontwerp en -bediening.

HMI's en IPC’s van Pro-face communiceren moeiteloos met industriële controllers van verschillende fabrikanten, waaronder PLC’s, motion controllers, robots, temperatuurregelaars en frequentieregelaars.

Met meer dan 1200  protocollen en vanwege het ruime aanbod aan drivers van derde partijen kun je Pro-face HMI’s en IPC’s met meer apparaten en systemen verbinden, dan andere fabrikanten in de branche.

Met de revolutionaire programmeersoftware BLUE biedt Pro-face een unieke ervaring in HMI-ontwerp en -bediening. Door de intuïtieve bediening vindt u eenvoudig de gewenste informatie in de enorme hoeveelheid aan machinedata. 
Combineer meerdere schermen en bekijk alle benodigde informatie in een oogopslag. De vele nieuwe functionaliteiten bieden engineers de mogelijkheid om het ontwerpproces van een HMI-panel aanzienlijk te verkorten en te vereenvoudigen.

Om BLUE zelf te ervaren nodigen wij u graag uit voor deze workshop.
Gedurende deze workshop maakt u een ontwerp in BLUE en downloadt deze naar de PFX-ST6400-WAD.
Dit 7" HMI Touchscreen, als ook de BLUE basic programmeerlicentie neemt u na afloop mee.

Programma

  • 08.30 uur    Ontvangst met koffie
  • 09.00 uur    Welkomstwoord Pro-face en Isotron
  • 09.15 uur    Introductie Pro-face: De slimste keuze
  • 10.00 uur    Live demonstratie: 18 redenen om te kiezen voor Pro-face
  • 10.30 uur    Koffiepauze
  • 11.00 uur    Live demonstratie BLUE: intuïtieve bediening en krachtige visualisaties
  • 11.30 uur    Workshop: ervaar zelf hoe makkelijk ontwerpen in BLUE  gaat
  • 12.00 uur    Lunch
  • 12.45 uur    Samenvatting
  • 13.00 uur    Einde

 

 

Kosten: 199,- euro per persoon.
Voor lunch, thee en koffie wordt gezorgd.

Wacht niet langer, het aantal plaatsen is beperkt, en meld u aan via het inschrijfformulier!

Deze workshop wordt u aangeboden door Pro-face en Isotron Systems.

Wij zien u graag op 7 november  in Zwolle!

Wil jij dit event bijwonen?

Meld je aan

Over Isotron Systems B.V.

Isotron Systems verkoopt direct of in samenwerking (op basis van) industriële proces kennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en systemen aan de industriële sector (groothandel, eindgebruiker, OEM-er en Systeem Integrator) in Nederland, België en Luxemburg.

Isotron Systems is (sinds 1975) een zogenoemde Value Added Reseller (VAR). Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, is de toegevoegde waarde en kracht van Isotron Systems door 40 jaar ervaring gebaseerd op het adviseren op het gebied van de toepassing en, indien nodig, het grondig trainen van onze klanten in het gebruik van onze componenten en systemen. Dit geeft aan de toepassing van Isotron-producten een absolute meerwaarde. De klant mag en kan rekenen op de applicatiekennis en de ondersteuning van het hele Isotron-team in Nederland (’s-Hertogenbosch) en België (Willebroek).

Onze toegevoegde waarde wordt ook gevormd door onze kennis van de interconnectie tussen de verschillende Isotron- en/of de andere (“third party”)-producten. Door een zeer zorgvuldig geselecteerde productenportfolio te combineren met de breed aanwezige applicatiekennis, leidt een keuze voor Isotron tot een keuze voor een economisch verantwoorde en technisch hoogstaande oplossingen bij de klant.

Ons productportfolio bestaat onder andere uit:

- Sensoren

- Schakelaars

- Meet- en regelapparatuur

- Proces regelaars

- Flatpanels, embedded systemen

- Panel pc's en board PC's

- Touchscreens

- PLC's

- Netwerksystemen

- SCADA, ontwikkelingssoftware

- Vision camera's en systemen