products4engineers

Vision, Robotics & Motion

Locht 117, - Eindhoven
12 & 13 juni 2019

Maak kennis met de laatste innovaties en oplossingen

Maak kennis met de laatste innovaties en oplossingen rondom machine vision, robotica, motion control sensoriek en machine automatisering.

Samenwerking is hierbij het sleutelwoord: de robot niet als vervanger, maar als directe collega. Hoe u dit realiseert, ontdekt u tijdens de 18e editie op 12 en 13 juni 2019 van Vision, Robotics en Motion

Met ruim 80 exposanten en een uitgebreid kennisprogramma slaat vakbeurs Vision, Robotics & Motion een brug tussen wetenschap en concrete toepassing. Laat u inspireren door bijdragen van alle Nederlandse technische universiteiten, ontmoet de vernieuwende bedrijven in de innovatieve frontlinie en bekijk demo’s van de actuele stand van de techniek. U vind Schmersal Nederland b.v. stand: 125

https://www.vision-robotics.nl

Wil jij dit event bijwonen?

Meld je aan

Over Schmersal Nederland BV

Schmersal Nederland is, als dochter van het in Wuppertal gevestigde K.A. Schmersal GmbH, sinds 1 januari 2007 verantwoordelijk voor de marketing, voorlichting- veiligheidsbeoordeling- en training, verkoop en after sales voor onder andere de Schmersal producten op de Nederlandse markt. Als specialist op het gebied van machine- en productieveiligheid bieden wij u als klant de conbinatie van een uitstekend advies, ondersteuning bij veiligheidsoplossingen en risicoanalyses en een meer als marktconforme productielijn. 

Met eigen verkoopvestigingen in alle Europese landen, Noord- en Zuid Amerika, China, India, Japan en agenten in zeer veel landen, is het Schmersal product en de daarbij behorende deskundigheid en ondersteuning bij veiligheidsvraagstukken wereldwijd meer dan goed verkrijgbaar.

Vanuit ons kantoor in Harderwijk verzorgen wij met een team van 11 medewerkers uw opdrachten, leveringen vanuit ons centraal magazijn in Wuppertal, brede ondersteuning bij veiligheidsvraagstukken, zoals stoptijd-meeting en het snel en zo adequaat mogelijk beantwoorden van de vragen van onze relaties.

Schmersal Nederland is de specialist op het gebied van machine- en productieveiligheid.
Het leveringsprogramma bestaat uit:

- Schmersal  componenten voor veiligheid en automatisering
- Schmersal (Elan) paneelschakelaars, indicatielampen en veiligheidssystemen
- Wachendorff incrementele en absolute encoders
- Satech machineafschermingen
- Tiemann RVS machineafschermingen

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw vragen en wensen om uw machine- op productieproces veiliger te maken. Wij denken graag met u mee!

De door ons gevoerde producten kenmerken zich allen door een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding. Ons streven is gericht op autonome groei. Dit willen we bereiken door voor onze huidige- en toekomstige relaties een deskundige en betrouwbare partner te zijn. Een leverancier waar u geen omkijken naar heeft.