products4engineers

Webinar: Duurzaamheid integreren in intelligente gebouwen

Architronlaan 1a, 5321JJ Hedel
22 juni 2022

Wat is de toekomst voor groene intelligente gebouwen en welke rol speelt digitale communicatie daarbij? Aangezien de wereldwijde markt voor slimme gebouwen naar schatting 109,48 miljard USD zal bereiken in 2026*, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste technologieën, zodat u deze in uw projecten kunt toepassen.

Schuif op woensdag 22 juni om 10.30 uur aan bij het nieuwste webinar van HMS Networks over:

  • Belangrijkste connectiviteitsuitdagingen voor intelligente gebouwoplossingen
  • Overwegingen bij het integreren van connectiviteit in een oplossing
  • Hoe verbonden gebouwbesturingen energie kunnen besparen
  • Hoe u cyberbeveiligingsbedreigingen in uw oplossing kunt minimaliseren
  • Schaalbare toekomstbestendigheid van intelligente gebouwen

Wil jij dit event bijwonen?

Meld je aan

Over HMS Networks Benelux

HMS staat voor Hardware Meets Software en dat is sinds 1988 precies het speelveld van onze organisatie. Als adviseur en leverancier van high-end industriële datacommunicatie oplossingen, interfaces en gateways zijn wij wereldwijd actief met inmiddels al meer dan 10 miljoen HMS devices geïnstalleerd. Onze technologie verbindt industriële apparaten en gebouwinstallaties met besturingssystemen en internet om zo gebruikers te helpen om meer verbonden, productiever en duurzamer te worden. Ontdek de HMS merken Anybus, Ewon, Intesis en Ixxat voor high-end oplossingen voor industriële communicatie en IIoT.

 

Anybus: met Anybus kunt u ieder industrieel apparaat verbinden met ieder industrieel veldbus, Ethernet netwerk en IIoT cloud. Bedraad of draadloos (bluetooth & wlan).
anybus.com

 

Ewon: op afstand service verlenen, machines online monitoren, storingen verhelpen en data verzamelen zodat u inzicht krijgt in de prestatie van uw machine. Onze oplossingen hebben de ISO27001 en STAR cyber security certificeringen.
ewon.biz

 

Intesis: Met het merk Intesis biedt HMS Networks oplossingen voor het koppelen van installaties binnen gebouwen. Verbind uw installaties ongeacht het netwerkprotocol. 

 

Ixxat: Oplossingen voor CAN bus communicatie, Functional Safety (conform EN ISO 13849-1 en EN/IEC 62061), Energie (Smart Grid) en Automotive Testing.
ixxat.com