products4engineers

Webinar "Flow Optimized Control Using Sensors"

Online, Online Online
8 april 2021, 11.00 - 11.30 uur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van slimme integratie van sensoren, rekenkracht en regelventiel in één instrument? Meldt u zich dan aan voor het webinar “Flow Optimized Control Using Sensors” op 8 april 2021 om 11.00 uur.

FHI-themadagen
Dit gratis webinar is onderdeel van de FHI-online Instrumentatie & Analyse themadagen, bestaande uit vier thema's: Flow, Druk & temperatuur, Niveau en Analyse.

FOCUS-ON
Spreker is Juan Keuzenkamp, Business Development Leader van FOCUS-ON: een samenwerking tussen KROHNE en SAMSON.

Paneldiscussie
Van 11.30 tot 12.00 uur vindt er nog een afsluitende paneldiscussie plaats, waar u uw eigen praktijkvragen kan voorleggen aan de sprekers. 

Na afloop weet u: 

  • Wat de 4-in-1 evolutie inhoudt.
  • Meer over de Industrie 4.0 revolutie.
  • Wat “de ontwrichting” van de Digital Twin is.
  • De waarde van diagnostiek en alarmmeldingen.

Wil jij dit event bijwonen?

Aanmelden

Meld je aan

Over SAMSON REGELTECHNIEK B.V.

SAMSON biedt samen met gelieerde ondernemingen AIR TORQUE, CERA SYSTEM, KT-ELEKTRONIK, LEUSCH, PFEIFFER, PRECOGNIZE, RINGO, SED, STARLINE, UBIX,VDH PRODUCTS en VETEC een volledig assortiment regelventielen en geautomatiseerde afsluiters voor industriële processen en vergaande digitalisering op het gebied van slimme regelventielen.

SAMSON REGELTECHNIEK adviseert, levert en verricht service aan SAMSON regelventielen en veiligheidsafsluiters (SIL) voor procesinstallaties. Als specialist in regelingen van temperatuur, druk, drukverschil en hoeveelheid biedt SAMSON maatoplossingen voor de meest uiteenlopende applicaties.

Service en voorraad

- Kennis en expertise van SAMSON apparatuur
- Originele SAMSON onderdelen
- Levering uit voorraad
- Assemblage
- Reparaties en revisies
- Trainingen en cursussen
- Preventief en periodiek onderhoud
- 3.1-certificering
- Advies bij selectie en toepassing
- Ondersteuning bij inbedrijfstelling

Certificeringen

ISO 9001:2015
Met een klantgerichte, op de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015 gebaseerde, flexibele technische handelsonderneming speelt SAMSON in op vragen vanuit de markt.

VCA* 2017/6.0
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. SAMSON hecht grote waarde aan veiligheid, gezondheid en milieu en is daarom gecertificeerd volgens norm VCA* 2017/6.0.

3.1 materiaal- en testcertificering
SAMSON in Zoetermeer kan regelventielen uit voorraad leveren met een 3.1 materiaal- en testcertificering.Hiermee verkort SAMSON haar time-to-market.

FOCUS-1 gecertificeerd
SAMSON in Zoetermeer is een Certified FOCUS-1 SALES OFFICE en ondersteunt klanten met vragen en informatie over FOCUS-ON en FOCUS-1.