products4engineers

WEBINAR: Why market-leading companies choose Ewon for secure remote access

Architronlaan 1a, 5321JJ Hedel [WEBINAR]
6 december 2022

In deze paneldiscussie hoort u van twee Nederlandse toonaangevende bedrijven hoe zij met succes veilige toegang op afstand tot hun industriële machines hebben geïmplementeerd.

Het panel bekijkt aan de hand van praktijktoepassingen de positieve effecten en operationele voordelen van industriële remote access. Ook wordt er gesproken over het verhogen van OT-cybersecurity. 

Ewon heeft ruim 20 jaar ervaring in veilige oplossingen voor toegang op afstand en heeft al meer dan 400.000 apparaten wereldwijd aangesloten. 

Waarom dit webinar bijwonen?

  • Leer van twee toonaangevende remote access gebruikers: WP Haton (producent van hoogwaardige bakkerijmachines) en Marel (specialist in voedselverwerking)
  • Ontdek hoe veilige toegang op afstand betere controle kan geven 
  • Aanzienlijk minder kostbare servicebezoeken door industriële toegang op afstand
  • Leer hoe u uw externe verbinding kunt beveiligen 
  • Operationele continuïteit en hoge beschikbaarheid garanderen  
  • Zorg voor een betere klantenservice en creëer belangrijke concurrentievoordelen

Wil jij dit event bijwonen?

Meld je aan

Over HMS Networks Benelux

HMS staat voor Hardware Meets Software en dat is sinds 1988 precies het speelveld van onze organisatie. Als adviseur en leverancier van high-end industriële datacommunicatie oplossingen, interfaces en gateways zijn wij wereldwijd actief met inmiddels al meer dan 10 miljoen HMS devices geïnstalleerd. Onze technologie verbindt industriële apparaten en gebouwinstallaties met besturingssystemen en internet om zo gebruikers te helpen om meer verbonden, productiever en duurzamer te worden. Ontdek de HMS merken Anybus, Ewon, Intesis en Ixxat voor high-end oplossingen voor industriële communicatie en IIoT.

 

Anybus: met Anybus kunt u ieder industrieel apparaat verbinden met ieder industrieel veldbus, Ethernet netwerk en IIoT cloud. Bedraad of draadloos (bluetooth & wlan).
anybus.com

 

Ewon: op afstand service verlenen, machines online monitoren, storingen verhelpen en data verzamelen zodat u inzicht krijgt in de prestatie van uw machine. Onze oplossingen hebben de ISO27001 en STAR cyber security certificeringen.
ewon.biz

 

Intesis: Met het merk Intesis biedt HMS Networks oplossingen voor het koppelen van installaties binnen gebouwen. Verbind uw installaties ongeacht het netwerkprotocol. 

 

Ixxat: Oplossingen voor CAN bus communicatie, Functional Safety (conform EN ISO 13849-1 en EN/IEC 62061), Energie (Smart Grid) en Automotive Testing.
ixxat.com