products4engineers

Workshop Lasal

Bijdorp West 24, 2992LC Barendrecht
Meerdere data sept t/m nov 2021

SIGMATEK hardware engineeren? Neem vrijblijvend deel aan onze workshop! En verbaas u o.a. over het gemak van Object Georiënteerd Programmeren.

Lasal CLASS staat voor Control Logic Application Software Systeem. Een Class is een abstract data type, ADT. Net als standaard types kunt u deze declareren en aanvullen.
Meer info?

Check hier de data!

Doelgroep
Deze workshop is voor een ieder die kennis wil maken met LASAL of introductie nodig heeft i.v.m. toekomstige projecten.

Duur
Deze workshop duurt de gehele dag (start 9.30 einde 16.00u) en is volledig verzorgd.

Belangrijk
De workshop is GRATIS, echter wij hebben plaats voor maximaal 10 personen. Wees er op tijd bij!
Als u na uw inschrijving alsnog niet aanwezig kunt zijn, aanvaarden wij een afmelding ten minsten 3 dagen op voorhand anders zijn we genoodzaakt de gemaakte kosten van €100,- door te rekenen.

Wil jij dit event bijwonen?

Meld je aan

Over SigmaControl BV

De kracht van integratie bij uw besturing.

Industriële bedrijven staan nooit stil. Het moet altijd beter, efficiënter en voordeliger. Niet zelden fungeert het park en de besturing van uw machine als aanjager van die evolutie. Machinebouwers voor industriële toepassingen moeten mee in die ontwikkelingen. Met SigmaControl heeft u een partner die uw business begrijpt. En die u in staat stelt om uw machines optimaal te laten inspelen op de eisen en wensen van een veranderende markt. We doen het al twintig jaar, voor uiteenlopende opdrachtgevers en met één heldere visie: machinebouwers alle tools in handen geven om hun eigen producten continu te perfectioneren.