BMF Systemparts BV

Voedingen, Sensoren & Heatexchangers

Website

Over "BMF Systemparts BV"

BMF System Parts BV , de expert in Voedingen, Sensoren en warmte wisselaars met een ervaren en meedenkend Team!

Wij leveren passende producten voor uw technische vraagstuk. Afhankelijk van uw behoefte maken wij gebruik van standaard componenten of bieden wij u een maatwerk oplossing.

BMF System Parts hanteert korte communicatielijnen met zowel de klant als de leverancier. Met de expertise en ervaring van ons verkoopteam, helpen wij u graag de beste keuze te maken.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact op, wij vertellen u graag meer over de volgende producten ..

Sensoren

BMF System Parts  heeft een breed programma sensoren, grootheden die gemeten kunnen worden zoals :

CO2
VOC
Vocht en temperatuur
Fijnstof
Verschildruk
Vloeistof stroom
Massa flow voor gas

BMF is reeds meer dan 10 jaar design-in distributeur voor Sensirion in deze periode hebben wij veel ervaring opgedaan in de toepassing en design-in van deze sensoren. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om over uw applicatie te praten.

Voedingen , Inverters en DC-DC Converters:

Standaard en op klantspecificatie
Din rail uitvoeringen
Euro card en CPCI
Hoog vermogen DC/DC coneverters
Point of Load converters
UPS (uninteruptible power supplies)
Lightning drivers
Inverters
High Voltage

Heat exchangers 

Thermatron engineering , Above ambient Liquid to Air Heat Exchangers worden toegepast in de meest uiteenlopende applicaties, om zo uw industriële applicatie te koelen en/of te verwarmen.

Thermatron engineering  Heat Exchangers zijn uiterst efficiënt, zeer betrouwbaar en worden onder andere toegepast in de volgende markt segmenten:

Medisch, Industrial Laser, Semiconductor, COTS products, High power cabinet, fuel cells, test ruimte, chillers, en vele andere high-end applicaties.

Thermatron biedt een reeks van 7 verschillende standaard families. Per familie zijn er 8 standaard afmetingen. Daarnaast produceren wij gemodificeerde en klant specifieke Heat Exchangers.

Wij nodigen u graag uit kennis te maken met de standaard series van Thermatron Engineering Inc.

Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen met een van onze ervaren productspecialisten om u vrijblijvend te laten informeren wat BMF voor uw voeding kan betekenen.

Uitgelichte producten

Hoofdkantoor

Spaartpot 149
5667 KW Geldrop
Nederland
040 851 2170