Eurotron Instruments Benelux B.V.

Website

Over "Eurotron Instruments Benelux B.V."

Eurotron Instruments Benelux B.V. is een 100% Nederlands bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het wereldwijd leveren van proces kalibratie-apparatuur en elektrische instrumentatie aan de olie & gas, proces, mijnbouw, chemische en farmaceutische industrie, machinebouw, etc.

Eurotron is gevestigd in Leek, nabij Groningen. Eurotron levert een breed scala aan druk, temperatuur, relatieve vochtigheid en dauwpunt sensoren en clamp-on ultrasone flowmeters. Om uw sensoren te kunnen kalibreren leveren wij hoogwaardige proces kalibratie-apparatuur, relatieve vochtigheid en dauwpunt kalibratoren, elektrische test- en meetapparatuur, en nog veel meer.

Bij Eurotron bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar betrouwbare producten, tegen concurrerende prijzen, ook voor de after sales service en kalibratie van uw instrumentatie.

Eurotron werkt alleen met 's werelds grootste fabrikanten. Sinds 2009 zijn we officieel channel partner voor Druck, onderdeel van Baker Huges. Met de Druck paroducten kunnen we een van de beste merken in de markt van de kalibratie-apparatuur en druksensoren bieden. Wij leveren het gehele assortiment van Druck.

Een andere snel groeiend merk voor kalibratie apparatuur dat wij aan ons leverings programma hebben toegevoegd is Additel. Additel is zich sterk aan het ontwikkelen en dat laten ze zien door de introductie van nieuwe en geavanceerde kalibratie instrumenten in de markt te zetten. Bijvoobeeld volledig automatische, draabare druk kalibrtoren met ingebouwde, automatische pomp tot wel 70 bar. Uniek in deze markt. Voor relatieve vochtigheid en dauwpunt instrumentatie hebben wij Michell Instruments toegevoegd. Andere merken die wij verkopen zijn Fluke, Ralston Instruments, Wika en Optris.

We hebben onze leveranciers zorgvuldig geselecteerd waarbij kwaliteit, levertijd en service de hoogste prioriteit hebben. Wij kopen onze producten meestal rechtstreeks van de fabrikant, zodat wij onze klanten een zeer concurrerende prijs en een snelle levertijd kunnen aanbieden.

Ook voor service en kalibratie bent u bij Eurotron Instruments aan het juiste adres. Uw waardevolle instrumenten  zijn bij ons in zeer goede handen.

Uitgelichte producten

Videos

DPI 620 Genii: Revolutionizing Portable Calibration - GE

Druck UNIK 5000 Pressure Sensor

NitroPak Features and Benefits | Ralston Instruments

Tough, yet smart—the Druck DPI 611 pressure calibrator

DPI 620 Genii Advanced Modular Calibrator

Updated - Additel 761A Intro Video

Druck UNIK 5000 Pressure Sensor

Additel ADT760 Intro video

Additel 681 Digital Pressure Gauge

Additel 226227 Multifunctionele Documenterende Proces Calibrator

ADT875 Intro

Sociale media

Hoofdkantoor

Vossenkamp 7a
9351 VR Leek
Nederland
0594 696 131