Fieldworks Direct B.V.

Website

Over "Fieldworks Direct B.V."

Fieldworks Direct B.V. heeft zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste leveranciers van "Volledig en Semi Robuuste Notebooks, (Convertible) Tablet en Voertuig PC systemen", "Industriële Rackmount, Embedded en Panel Computers", "Serial Connectivity producten", "GPIB/IEEE488.2 gebaseerde producten" en "Data Acquisitie hard- en software".

De door Fieldworks Direct B.V. geselecteerde leveranciers zijn allen toonaangevend en leveren innovatieve producten van hoogwaardige kwaliteit. Op onze website vindt u op overzichtelijke wijze ons leveringsprogramma inclusief specificaties van de producten.

Onze Missie
Fieldworks Direct streeft ernaar langdurige relaties op te bouwen met haar klanten en business partners. Wij realiseren dit door kwalitatief hoogwaardige producten te leveren voor mobiele data systemen, data acquisitie, seriële en instrument communicatie, gecombineerd met een uitstekende service.

Onze Visie
Ons team is creatief, flexibel en betrokken, en realiseren de juiste oplossingen voor de wensen van de klant.

Onze Strategie
Fieldworks Direct is een jong en dynamisch bedrijf. De relatie met klanten is voor ons zeer belangrijk en is vooral gebaseerd op persoonlijk contact, vertrouwen, en onderlinge samenwerking. Wij zijn “Solution Providers” en streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten.

Videos

SB-87-TP

Introducing the Graphtec GL240 Data Logger

V110 film

iKey BT-870-TP-SLIM Bluetooth & USB Keyboard, 2018

DURABOOK R8 Fully Rugged Tablet

SOL PA501 Android 9 Octa core Rugged Tablet RuggON #android9 #ruggedtablet #octacore

DURABOOK Rugged Product Family

Belated Justice

Belated Justice

DURABOOK Rugged Product Family

Belated Justice

Sociale media

Hoofdkantoor

Veemarktkade 8
5222 AE 's-Hertogenbosch
Nederland
073 624 1111