Modelec Data-Industrie B.V.

Website

Over "Modelec Data-Industrie B.V."

Naast het leveren en het technisch ondersteunen van goederen werken we graag samen met onze relaties aan oplossingen door elkaars kennis samen te voegen.

De kennis van MODELEC omvat het gehele spectrum van de industriële netwerktechnologie en industriële computeroplossingen.

Meedenken over oplossingen, of deze nu bedraad, over glasvezel of draadloos moeten gaan communiceren, onze experts weten uit een jarenlange ervaring te vertellen hoe.

Wij zijn professionals die voortdurend nadenken over hoe wij onze partners kunnen helpen, kijkend naar ons portfolio en de behoefte vanuit de markt. Dit doen wij door als solution provider naast onze partners te staan richting de klant. Dit is ons inzien essentieel in de keten om gezamenlijk successen te behalen.

Kernwaardes
Samen met Moxa en Westermo delen wij de kernwaardes betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Hierdoor zijn wij in staat om de beste industriële oplossingen te leveren met de aanwezige kennis van ons en onze partners.

Samenwerking
Connectiviteit inspireert ons. Met behulp van onze netwerkoplossingen zorgen wij voor connectiviteit, samenwerking en communicatie van systemen, processen en mensen.

Wij bij MODELEC halen onze voldoening uit het feit dat wij geloven dat onze oplossingen een belangrijke bijdrage leveren aan onze samenleving voor nu en in de toekomst!

Uitgelichte producten

Hoofdkantoor

Galvanistraat 38
6716 AE Ede
Nederland
0318 636 262