Murrelektronik BV

Stay Connected

Website

Over "Murrelektronik BV"

Murrelektronik levert een breed en actueel assortiment elektrotechnische producten, waarbij kwaliteit, perfecte uitlevering en een goede prijs/kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel staan. De belangrijkste doelstelling is dan ook innovatieve producten en systemen tegen concurrerende prijzen op de markt brengen.

U als klant bent de focus van onze ideeën en acties. Pas als wij weten wat voor u belangrijk is kunnen wij daarop inspelen en u antwoorden met onze innovatieve oplossingen. Doormiddel van producten, systeemoplossingen en service elk met de speciale kwaliteit die over de hele wereld onze klanten aan de naam Murrelektronik bindt.

Onze "stay connected" slogan benadrukt deze filosofie. Het onderstreept het feit dat wij ons constant focussen op wat de markt nodig heeft met betrekking tot producten, performance, prijs, kwaliteit, logistiek en service. Wij maken innovatie en flexibiliteit tot een mix.

Leveringsprogramma

U vindt onder de bereiken: voeden, ontstoren en verwerken een omvangrijk productprogramma voor de schakelkast.

Interface tussen de schakelkast en het veld is een belangrijke schakel voor flexibele oplossingen. Met een uitgebreid programma hierin bieden we u oplossingen voor individuele toepassingen.

Van eenvoudige passieve verdeelsystemen tot aan flexibele en economische veldbussystemen dekt Murrelektronik alle gebieden van moderne distributie af. Met het bewezen en brede stekerpakket vindt  u altijd de juiste verbinding.

Naast het leveringsprogramma van Murrelektronik, vertegenwoordigen wij Murrplastik. Murrplastik levert kunststof producten voor de machinebouw zoals kabelrupssystemen, kabeldoorvoersystemen, beschermslangsystemen en codeersystemen

Murrelektronik is uw systeempartner….  van de schakelkast via de interface, passief of actief in het veld!

Videos

The modular I/O system Cube67

Mico Pro – current monitoring modularized

Xelity 10TX IP67 – IP67 Managed Switch (NL)

Mico Pro - Live-Präsentation auf der SPS 2016

Impact67

Uitleg video Decentrale installatie oplossingen voor mobiele machines.

Cube67 Diagnostic Gateway - Diagnostics made easy!

Vario-X – Decentrale automatisering zonder schakelkast

Sociale media

Hoofdkantoor

Takkebijsters 3
4817 BL Breda
Nederland
085 222 0282