Schmersal Nederland BV

Website

Over "Schmersal Nederland BV"

Schmersal Nederland is, als dochter van het in Wuppertal gevestigde K.A. Schmersal GmbH, sinds 1 januari 2007 verantwoordelijk voor de marketing, voorlichting- veiligheidsbeoordeling- en training, verkoop en after sales voor onder andere de Schmersal producten op de Nederlandse markt. Als specialist op het gebied van machine- en productieveiligheid bieden wij u als klant de conbinatie van een uitstekend advies, ondersteuning bij veiligheidsoplossingen en risicoanalyses en een meer als marktconforme productielijn. 

Met eigen verkoopvestigingen in alle Europese landen, Noord- en Zuid Amerika, China, India, Japan en agenten in zeer veel landen, is het Schmersal product en de daarbij behorende deskundigheid en ondersteuning bij veiligheidsvraagstukken wereldwijd meer dan goed verkrijgbaar.

Vanuit ons kantoor in Harderwijk verzorgen wij met een team van 11 medewerkers uw opdrachten, leveringen vanuit ons centraal magazijn in Wuppertal, brede ondersteuning bij veiligheidsvraagstukken, zoals stoptijd-meeting en het snel en zo adequaat mogelijk beantwoorden van de vragen van onze relaties.

Schmersal Nederland is de specialist op het gebied van machine- en productieveiligheid.
Het leveringsprogramma bestaat uit:

- Schmersal  componenten voor veiligheid en automatisering
- Schmersal (Elan) paneelschakelaars, indicatielampen en veiligheidssystemen
- Wachendorff incrementele en absolute encoders
- Satech machineafschermingen
- Tiemann RVS machineafschermingen

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw vragen en wensen om uw machine- op productieproces veiliger te maken. Wij denken graag met u mee!

De door ons gevoerde producten kenmerken zich allen door een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding. Ons streven is gericht op autonome groei. Dit willen we bereiken door voor onze huidige- en toekomstige relaties een deskundige en betrouwbare partner te zijn. Een leverancier waar u geen omkijken naar heeft.

Videos

Schmersal product animation: RSS36

Schmersal Product Demo - AZM300

Schmersal Product animations: RSS16

PS116 Animation

Schmersal Product Animations: PROTECT SRB-E

AZM400 - full, english

Schmersal RSS 260, Part 1, Basic function, english

Schmersal Product Animations: PROTECT SRB-E

Sociale media

Hoofdkantoor

Lorentzstraat 31
3846 AN Harderwijk
Nederland
0341 432 525