SCHURTER Electronics B.V.

Safe & Easy

Website

Over "SCHURTER Electronics B.V."

SCHURTER Electronic Components B.V. in Hardenberg ontwikkelt en produceert bedieningspanelen voor machines. Het bedrijf is gespecialiseerd in touchscreen-oplossingen voor de industrie, de medische wereld en de agrarische sector en heeft ongeveer 110 mensen in dienst. Naast de touchscreen oplossingen is SCHURTER in Nederland aanspreekpunt in de Benelux voor alle SCHURTER componenten. Wij zijn onderdeel van de SCHURTER Holding AG, een Zwitsers technologiebedrijf met vestigingen in 22 landen.

De SCHURTER groep

SCHURTER is een toonaangevende internationale innovator en fabrikant van zekeringen, stekkers, stroomonderbrekers, bedieningssystemen en EMC-producten. Ook biedt SCHURTER diensten voor de elektronica-industrie op het gebied van de assemblage van printplaten en voor complete oplossingen; van projectplanning tot de productie van eindproducten (solutions). Dankzij een goed georganiseerd wereldwijd netwerk van vertegenwoordigers en distributeurs profiteren klanten van een hoge productbeschikbaarheid en korte levertijden.

Onze Missie

De SCHURTER Groep is een wereldwijd succesvol Zwitsers technologiebedrijf. Met onze componenten voor schone en veilige stroomvoorziening, bedieningssystemen voor gebruiksgemak en uitgekiende totaaloplossingen overtuigen wij onze klanten met flexibiliteit en uitstekende product- en servicekwaliteit.

Wij richten ons op industriële elektronica, medische apparatuur, automobielindustrie, lucht- en ruimtevaart, data en communicatie en energie. Onze groei in deze dynamische segmenten is bovengemiddeld. Met een enorme betrokkenheid staan wij dicht bij onze klanten over de hele wereld, rechtstreeks en via ons netwerk van partners.

Dankzij grote deskundigheid, innovatiekracht en een onderscheidende bedrijfscultuur leiden wij de SCHURTER Groep samen met onze klanten en partners duurzaam naar de digitale toekomst.

Onze Visie

De SCHURTER groep is het meest toonaangevende Zwitserse technologiebedrijf voor veilige stroomvoorziening, eenvoudige bediening en de meest veeleisende totaaloplossingen.

Uitgelichte producten

Videos

SCHURTER Input Systems - one minute video

SCHURTER Input Systems - one minute video

SCHURTER Netherlands

SCHURTER Input Systems - one minute video

SCHURTER Capacitive Key Solution: What it is and how it works

SCHURTER Input Systems - one minute video

Space-saving components. New SCHURTER FPBB Rail

Is the SCHURTER Type 6080 the Solution to All Your Power Needs?

SCHURTER CHS. Hidden electrical switch.

SCHURTER offers more than only a product

Optical Bonding at SCHURTER Input Systems

Aurora by SCHURTER': What You Need To Know!

Unlock the Power of IoT with SCHURTER Smart Connectors!

Unlock the Power of IoT with SCHURTER Smart Connectors!

Unlock the Power of IoT with SCHURTER Smart Connectors!

Sociale media

Hoofdkantoor

De Nieuwe Haven 12
7772 BC Hardenberg
Nederland
0523 281 200