TST Benelux B.V.

Fabrikant van diverse soorten snelkoppelingen. Perslucht-, Hydrauliek-, Water- en Multi-koppelingen. Sinds 2012 de originele fabrikant van de Oetiker snelkoppelingen

Website

Over "TST Benelux B.V."

Sinds de oprichting in 1989 houdt Tamsan Bağlantı Elemanları A.Ş., geregistreerd onder de handelsnaam ‘TST’, zich bezig met de productie van koppeling elementen, vooral in de vorm van snelkoppelingen/ koppelingssystemen.

Om tijdbesparende productiemethoden voor industriële aansluitingen te kunnen realiseren, is Tamsan in 2005 verhuisd naar een speciaal voor dit doel gebouwde moderne locatie van 11.700 m2. Hierdoor nam het vloeroppervlak toe en steeg de productiecapaciteit. Dit, in combinatie met de focus op innovatie, heeft ons de kans gegeven het productaanbod zodanig te vergroten dat het tegemoetkomt aan de wereldwijde normen voor diverse branches.

Met ruim 25 jaar ervaring als marktleider op het gebied van mediumoverdracht, bieden we vele oplossingen voor pneumatische, water-, hydraulische, gas-, chemische, vacuüm- en andere mediumtoepassingen. Vooral door te investeren in Research & Development voor snelkoppelingstechnieken hebben we ingespeeld op de behoeften van de markt en hebben we veel basisbenodigdheden zoals slangen en klemmen opgenomen in ons assortiment.

Vanaf het moment dat Tamsan oplossingen is gaan leveren voor snelkoppelingstechnieken, heeft het in 2012 de snelkoppelingendivisie overgenomen van OETIKER, de marktleider op het gebied van pneumatiek, waarvan het gebruik vooral in Europa wijd verbreid was. Door hun technologie, patenten, knowhow, al hun machines samen met de moderne geautomatiseerde productielijnen en al hun voorraden van WIU en afgewerkte producten volledig over te nemen, konden we onze positie wereldwijd versterken. Ook kregen we hierdoor de kans om de Afdeling R&D te stimuleren om nieuwe uitdagingen aan te gaan door nieuwe producten te ontwikkelen en toe te voegen.

Tamsan heeft TST-vestigingen, kantoren en magazijnen in het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Nederland en Duitsland, waarbij Europa de grootste afzetmarkt is. Momenteel exporteert Tamsan naar meer dan 60 landen over de hele wereld, van Maleisië tot Brazilië, van de VS tot India, van Canada tot Australië en van Mexico tot China.

Uitgelichte producten

Sociale media

Hoofdkantoor

Everdenberg 71
4902 TT Oosterhout
Nederland
085 009 0386