TTMS B.V.

Test & Measurement is our Knowledge, Supporting customers our Business.

Website

Over "TTMS B.V."

TTMS staat voor Total Test & Measurement Support. Wij hebben als doel om onze klanten te ondersteunen en adviseren bij hun projecten. Wij zijn gepassioneerd door alles wat met technologie en innovatie te maken heeft. Ons team is gespecialiseerd in de verschillende deelgebieden van Testen en Meten (T&M). We hebben jarenlange ervaring in en kennis van T&M. Onze kennis: programmeerbare voedingen, metrologie/kalibratie, audio- en video testapparatuur, algemene test- en meetapparatuur en systeemcomponenten.

Op het gebied van Power heeft TTMS heeft het grootste assortiment voedingen in de BeNeLux. 
Zie de onderstaande overzichten voor de juiste voeding voor uw applicatie.

AC Voedingen
DC Voedingen
Arbitrary DC Voedingen
Hoogspanningsvoedingen
Bipolaire Voedingen
Bipolaire Versterkers
Elektronische Belastingen

Naast ons uitgebreide aanbod en expertise op het gebied van voedingen kunnen wij u ook adviseren op het gebied van kalibratie apparatuur (temperatuur, druk en elektrische grootheden), video test instrumentatie, testsystemen en algemene elektrische instrumentatie, oscilloscopen, LCR meters en spectrum analyzers.

Wanneer we uw kennis met die van ons bundelen, komen we tot de meest effectieve test- en meetoplossing.

Een prettige en duurzame samenwerking staat bij ons voorop. Daarom leveren we uitsluitend producten van gerenommeerde leveranciers, zodat u zeker weet dat u kwaliteit in huis haalt. Maar er is meer. Want naast uitstekende producten, zoeken we altijd de oplossing die het best aansluit bij uw wensen.

TTMS B.V.
Frankweg 25
2153 PD  Nieuw-Vennep
0252-621080
www.ttms.nl

Videos

I-Probe 520

Rohde & Schwarz Scope Rider

Sociale media

Hoofdkantoor

Frankweg 25
2153 PD Nieuw-Vennep
Nederland
0252 621 080