Vandentempel B.V.

Biedt een breed assortiment test- en meetapparatuur voor de elektrische infrastructuur, energiewereld, elektrotechniek en industrie.

Website

Over "Vandentempel B.V."

Technisch Handels- en Adviesbureau Vandentempel B.V. biedt een breed assortiment test- en meetapparatuur voor de elektrische infrastructuur, energiewereld, elektrotechniek en industrie.

In België, Nederland en Luxemburg geeft Vandentempel advies, training, ondersteuning en service. Met belangrijke merken als Baur, Fluke, Chauvin Arnoux, Unipower, Amprobe, DV Power, Isa, T&R, Techimp, High Volt, en Muco, kan er altijd een passende oplossing geboden worden voor uiteenlopende wensen voor test en meetapparatuur. Specialisaties zijn o.a. apparatuur voor kabelfoutlokalisatie, kabelbeproeving, kabelselectie, schakelinstallaties, generatoren, transformatortesten en monitoring (MS/HS), isolatieweerstandbeproeving, netbeveiligingstesten, thermografie, energiemonitoring en power quality analyse. Daarnaast leveren wij complete kabelmeetwagens.

Met een eigen trainingsruimte en unieke “proeftuin” voorzien van laag en middenspanningskabels, kunnen er uiteenlopende praktijk en gebruikerstrainingen gegeven worden voor nieuwe als bestaande klanten.

Vandentempel verzorgd ook reparaties en kalibraties van test en meetapparatuur, indien gewenst op locatie. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden om apparatuur te huren.

Videos

Bewaking van de netvoedingskwaliteit Fluke 1746 en 1748 Power Quality Loggers

Kabelzoeker UAT-620-EUR

Fluke ii900 Sonic Industrial Imager

Fluke 1770 Series Three-Phase Power Quality Analyzers | First Look

CA8345 Power Quality Analyzer

Fluke ii910 Precision Acoustic Imager voor detectie van deelontlading en persluchtlekkages

Fluke 1770 Series Three-Phase Power Quality Analyzers | First Look

KoCoS PROMET SE 200A Micro-ohmmeter

ARTES 600 – Universal Protection Relay Test System

Hoofdkantoor

de Netelhorst 8
8051 KE Hattem
Nederland
038 444 9009