Walraven B.V.

Website

Over "Walraven B.V."

De Walraven Group is een topspeler in de wereldwijde installatiemarkt. De organisatie, met het hoofdkantoor in Mijdrecht, heeft eigen productie- en verkoopkantoren in diverse landen en garandeert al 75 jaar lang de hoogste kwaliteit.

Walraven produceert en levert een ruim assortiment aan materialen dat wordt gebruikt door installateurs over de gehele wereld, zodat zij tijd besparen tijdens de montage en een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen bieden. Walraven-producten worden gebruikt door tienduizenden installateurs in Europa, Noord Amerika, Latijns Amerika, Afrika, het Midden Oosten, Azië en Australië. Ieder individueel product maakt deel uit van een complete systeemoplossing. De producten worden gebruikt in talloze huizen en utiliteitsprojecten, alsook in offshore, schepenbouw, industriële en infrastructurele projecten.

Onze producten zijn marktgeoriënteerd, innovatief, sluiten aan bij de wensen van de klant en bieden de hoogste mogelijke prestaties. De producten beschikken over de benodigde goedkeuringen en de organisatie is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Ons ruime assortiment en onze expertise maakt dat wij een oplossing kunnen leveren voor ieder project, hoe groot of complex dit ook is.

Videos

McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon

Kantoor Nederland

Industrieweg 5
3641 RK Mijdrecht
Nederland
0297 233 000