products4engineers

Bezoek ELSTO op de jubileumeditie van de TIV

Evenementenhal Hardenberg, 7772 TV Hardenberg
18, 19 en 20 september

ELSTO is 18, 19 en 20 september aanwezig op de twintigste editie van de Technische Industriële Vakbeurs. De TIV is het centrum voor de slimme maakindustrie in Noord- en Oost-Nederland, met jaarlijks 8.000 bezoekers. In Evenementenhal Hardenberg is de beursvloer is iedere dag geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Bij de ELSTO stand ligt de focus op kennis en beleving op het gebiedt van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. ELSTO geeft graag een passend antwoordt op uw technische vraagstuk.

Productprogramma

ElSTO is uw partner voor aandrijf- en besturingstechniek. Op de TIV wordt een deel van het leveringsprogramma getoond. Bekijk de elektromotoren, frequentieregelaars, tandwielkasten, besturingen, spindels, actuators, koppelingen en aandrijfcomponenten van dichtbij.

Het ELSTO aandrijfhuis heeft een groot merkaanbod, met gerenommeerde fabrikanten zoals Bonfiglioli, Trasmital, Vectron, AEG-Lafert en Pfaff.

Maak kennis met ELSTO

ELSTO nodigt u graag uit voor een kennismaking in Evenementenhal Hardenberg. De productspecialisten staan u graag te woord onder het genot van een bakje koffie. Op de stand is ruimte voor gesprekken over technische vraagstukken. Ook kunt u kennis opdoen over alle ELSTO activiteiten en is er een inkijkje in het productprogramma.

Kortom, kom naar de stand en maak kennis met ELSTO!

Wil jij dit event bijwonen?

Meld je aan

Over Elsto Drives & Controls

Marktpositie

ELSTO is dé specialist op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek. Zo produceert en levert ELSTO hoog specialistische reductoren, motoren en klantspecifieke besturingsoplossingen. Aan de basis staan een ruime voorraad van hoogwaardige componenten en specialistische kennis.

Programma

Het leveringsprogramma  bestaat onder andere uit elektromotoren, frequentieregelaars, tandwielkasten, wormwielkasten, planetaire reductoren, servo motorreductoren en besturingen, spindels, actuators, koppelingen en aandrijfcomponenten. Naast het reguliere productprogramma maakt ELSTO vernieuwde reductoren voor zware industriële toepassingen. 

ELSTO is één van de laatste aandrijfhuizen met een groot merkaanbod, met gerenommeerde fabrikanten zoals Bonfiglioli, Trasmital, Vectron, AEG-Lafert en Pfaff.

Diensten

Met de creatieve engineeringsafdeling levert ELSTO probleemloos de techniek die nodig is. Zo worden maatoplossingen op een creatieve manier bedacht, geëngineerd en geproduceerd. Daarnaast werkt ELSTO in eigen beheer aan nieuwe en vernieuwende toepassingen voor toekomstige markten. Ook voor de aftersales services kunt bij onze service en revisielocaties terecht.

Complete modulaire systeemoplossingen

ELSTO biedt systeem oplossingen aan, zodat slimme gecombineerde aandrijvingen en besturingen hun taak efficiënt verrichten. Met een nieuwe oplossing houdt u bij ELSTO de kosten binnen de perken, omdat u slechts een deel van de ontwikkelingskosten betaalt.