products4engineers

Cognexpo België

Yachtclub Volante, Victor Dumonlaan 6, B-2830 Willebroek
23 januari 2019

Op woensdag 23 januari bieden wij u in samenwerking met Cognex een informatieve expo aan. Tijdens deze middag brengen wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van machine vision en hopen wij u te inspireren met voorbeelden en klantapplicaties. Deelname is geheel gratis. Thema: Vision in de productieautomatisering

Programma:

15.30-16.00 uur       – Ontvangst met koffie/thee
16.00-18.00 uur       – Presentaties
18.00 uur                 – Afsluiting met een hapje en een drankje

Presentaties:

 • ​Nieuwe producten
  • Wij presenteren u de nieuwste ontwikkelingen en producten van Cognex.
 • Cognex Profiler
  • ​​Tijdens deze demonstratie ontdekt u de mogelijkheden van Profiler. Met de nieuwe In-Sight Profiler van Cognex kan een onderdeel of product worden gecontroleerd aan de hand van een vooraf gedefinieerd profiel. De Profiler maakt gebruik van de gebruiksvriendelijke en intuïtieve EasyBuilder-software waardoor een meting eenvoudig kan worden geïmplementeerd op bijvoorbeeld een productielijn. Voor verschillende applicaties kan de Profiler op deze wijze een 3D-meting vervangen.
 • Cognex Multi-camerasysteem
  • ​​Zodra het gaat over het toepassen van meerdere camera’s in een Vision applicatie worden Smart-Camera’s vaak buiten beschouwing gelaten. Is dat terecht? Wat zijn de mogelijkheden met Multi-Smartcamera systemen?
 • Cognex DataMan 470
  • Deze barcodereader is in staat om u te verbazen. Tijdens een demonstratie laten wij zien waarom dit de meest krachtige en veelzijdige barcodereader ooit wordt genoemd. Complexe productietoepassingen met hoge doorvoersnelheden, even als logistieke toepassingen, vormen geen probleem.

Dit is een kosteloos event. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Graag ontvangen wij uiterlijk maandag 21 januari uw aanmelding via een e-mail aan [email protected] Vermeld hierbij de bedrijfsnaam, plaats, naam deelnemer, functie en e-mailadres. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Met vriendelijke groeten,
Isotron Systems BVBA

Guido Creemers
Zaakvoerder

Wil jij dit event bijwonen?

Meld je aan

Over Isotron Systems B.V.

Isotron Systems verkoopt direct of in samenwerking (op basis van) industriële proces kennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en systemen aan de industriële sector (groothandel, eindgebruiker, OEM-er en Systeem Integrator) in Nederland, België en Luxemburg.

Isotron Systems is (sinds 1975) een zogenoemde Value Added Reseller (VAR). Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, is de toegevoegde waarde en kracht van Isotron Systems door 40 jaar ervaring gebaseerd op het adviseren op het gebied van de toepassing en, indien nodig, het grondig trainen van onze klanten in het gebruik van onze componenten en systemen. Dit geeft aan de toepassing van Isotron-producten een absolute meerwaarde. De klant mag en kan rekenen op de applicatiekennis en de ondersteuning van het hele Isotron-team in Nederland (’s-Hertogenbosch) en België (Willebroek).

Onze toegevoegde waarde wordt ook gevormd door onze kennis van de interconnectie tussen de verschillende Isotron- en/of de andere (“third party”)-producten. Door een zeer zorgvuldig geselecteerde productenportfolio te combineren met de breed aanwezige applicatiekennis, leidt een keuze voor Isotron tot een keuze voor een economisch verantwoorde en technisch hoogstaande oplossingen bij de klant.

Ons productportfolio bestaat onder andere uit:

- Sensoren

- Schakelaars

- Meet- en regelapparatuur

- Proces regelaars

- Flatpanels, embedded systemen

- Panel pc's en board PC's

- Touchscreens

- PLC's

- Netwerksystemen

- SCADA, ontwikkelingssoftware

- Vision camera's en systemen