products4engineers

Dijkman Elektrotechniek BV

Importeur van elektrotechnische componenten

Marc de Looze
Wegastraat 18
5015BS
TILBURG

Over Dijkman Elektrotechniek BV

Dijkman Nederland elektrotechniek.

Dijkman elektrotechniek is dé importeur van alle denkbare elektrotechnische componenten en accessoires voor de Nederlandse kasten- en panelenbouwer, OEM’er en installateur. We hebben in 60 jaar een reputatie opgebouwd waar we trots op zijn. Dijkman respecteert uw persoonlijke wensen en biedt altijd een passend aanbod op maat. Luisteren naar de geluiden uit de branche heeft ertoe geleid dat we vooroplopen op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Door enerzijds onze kleinschaligheid en anderzijds ons grote netwerk kunnen we snel en flexibel inspelen op uw wensen. We zijn onafhankelijk en hanteren korte lijnen. Ons uitgebreide assortiment A merken is concurrerend geprijsd en wordt bovendien razendsnel geleverd. Dijkman elektrotechniek, een bedrijf dat niet in grote getallen denkt, maar ruimte maakt voor persoonlijke aandacht. Daarom nodigen we u van harte uit om contact op te nemen, ons vriendelijke verkoopteam staat voor u klaar.

De afstandhouder van Dijkman elektrotechniek, een begrip!

De naam Dijkman Nederland Elektrotechniek wordt van oudsher vaak gekoppeld aan de aardrail en de afstandhouder. Een innovatieve uitvinding van Dijkman die nog steeds veelvuldig wordt toegepast. Kasten- en panelenbouwers uit heel Nederland roemen de praktische inzetbaarheid en kwaliteit. In veel besturings- en verdeelkasten vindt men onze componenten terug. Ondertussen is Dijkman elektrotechniek echter veel meer. Een veelzijdige partner op het gebied van alle elektrotechnische componenten die de vakman dagelijks nodig heeft.

Dijkman denkt in oplossingen.

Meedenken met elkaar is het uitgangspunt voor een vruchtbare samenwerking. Dijkman elektrotechniek richt zich op een langdurige samenwerking. Service, betrokkenheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. We helpen u graag bij het uitdenken van afwijkende concepten. Dijkman gaat graag de uitdaging om samen unieke toepassingen in schakelkasten te creëren en bijzondere maten en uitvoeringen te ontwikkelen. Vaak leveren we deze 'bijzondere producten' ook uit voorraad. Dijkman elektrotechniek onderscheidt zich door het beheren en aanleggen van voorraden, speciaal voor u. Bovendien vertegenwoordigen we meer dan 26 merken. Met het daarbij behorende assortiment. U kunt alles van het betreffende merk bij ons bestellen. Toch niet gevonden wat u zoekt? Laat het ons weten, we helpen u graag!

Onderscheidend.

Dijkman onderscheidt zich door het aanbieden van:

• Het grootste assortiment in kunststof en metalen klemmen- en groepenkasten.
• Compleet assortiment aan laagspanningsschakelmateriaal van 1A – 7000A. Gecertificeerd voor Marine en Export toepassingen.
• Een assortiment verdeel-, distributie- en aansluitblokken voor elke verdeeluitdaging in koper en aluminium.

Bovendien is Dijkman elektrotechniek:

• Totaalleverancier voor kasten- en paneelbouwers, OEM en machinebouwers. Met uitgekiende producten voor bediening en het aansluiten van machines.
• Totaalleverancier voor de installateur, met oplossingen voor iedere verdeler.
• Het adres voor aardingsmaterialen en aardingscomponenten

Assortiment

51 producten

Contrel C2C alarmpaneel
12 alarmen

Alarmpanelen van Contrel zijn zeer geschikt voor de kasten & paneelbouw. Eenvoudig te installeren en met diverse functies is de Contrel C2C een ideale alarmpaneel.

Statusbewaking, alarmering, monitoring
Dijkman Elektrotechniek BV
Prijs op aanvraag
Contrel EMM-4L multifunctionele energiemeter
De bekende EMM meter nu ook met LCD scherm

Contrel introduceert de nieuwe generatie van de bekende EMM serie. Deze meter is voorzien van een compleet LCD scherm welke vrij te programmeren is. De EMM-4L heeft dezelfde functionaliteit als de bekende EMM-4H maar wel met een geheel nieuw display. Contrel produceert industriële multifunctionele energie meters die minimaal 20 verschillende parameters

Statusbewaking, alarmering, monitoring
Dijkman Elektrotechniek BV
Prijs op aanvraag
Contrel EMS 96 multifunctionele meter
Digitale multifunctionele meter

De EMS 96 is de alraound multi functionele energie meter. Hij is uiterst flexibel en kan in elke toepassing gebruikt worden. Hij meet alle voorkomende waarden als: Spanning Stroom Frequentie kWh en nog 20 parameters De informatie kan met behulp van diverse communicatie middelen overal ter wereld uitgelezen worden

Statusbewaking, alarmering, monitoring
Dijkman Elektrotechniek BV
Prijs op aanvraag
Dijkman Elektrotechniek aardrail
van 25 - 200 Ampère

Aardrail in lengtes van 1 meter uit messing vernikkeld en geschiktvoor aarding van 25 tot en met 200 ampere. Ook voorzien van speciale insteekklemmen.  

Stroomrail, geleiders, railsystemen
Dijkman Elektrotechniek BV
Prijs op aanvraag
Dijkman Elektrotechniek afstandhouder
Kunststof/metaal, kunststof en metaal

Dijkman Elektrotechniek is de uitvinder van de afstandsteun. De ophoogbussen zijn te verkrijgen in diverse lengtes, materiaal en uitvoeringen. De artikelen zijn uit voorraad leverbaar.

Behuizingen
Dijkman Elektrotechniek BV
Prijs op aanvraag