products4engineers

TQC

René Bode
Molenbaan 19
2908 LL
Capelle aan den IJssel

Over TQC

TQC is de Nederlandse ontwikkelaar en producent van laboratorium- en veld testapparatuur voor de verf- en coating industrie. Met knowhow en een uitgebreide klantenservice als stevig fundament, heeft TQC sinds de oprichting in 1977 een sterke positie in de verfindustrie verworven.

Bij TQC vindt u instrumenten en apparatuur om eigenschappen zoals hechting, laagdikte, condensatie en klimaat, corrosie, coating elasticiteit, slagvastheid, hardheid, wasbaarheid en schrobweerstand, cure profiel, droogtijd, oppervlakte voorbehandeling, glans en uiterlijk, viscositeit etc. te testen en te meten.

Vanuit het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel ontwerpt en produceert TQC producten met de laatste technologieën en modernste componenten. Naast het leveren van topkwaliteit wordt veel aandacht besteed aan veiligheidsvraagstukken en ergonomie.

TQC ontwerpt naar de eisen van de markt

TQC begrijpt u als klant en de processen waarmee u werkt. Marktontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Om te garanderen dat de TQC producten voldoen aan de eisen van de markt staan de leden van het design team altijd in nauw contact met een panel van relevante gebruikers binnen de industrie. TQC luistert naar zijn klanten!

TQC deelt zijn kennis
Met kantoren in Nederland, Duitsland en Italië en een sterk toegewijd netwerk van distributeurs in alle belangrijke gebieden van de wereld is TQC in staat om snel te reageren op vragen en lokaal ondersteuning te bieden.

TQC beschouwt zichzelf als een deel van de verf- en coating industrie en voelt het als plicht om bij te dragen aan het welzijn van het vakgebied. TQC is een actief lid van de ISO- en Din comités voor verf normen. De TQC website www.tqc.eu biedt in meerdere talen technische informatie en studies die vrij toegankelijk zijn voor iedereen. De leden van het technische support team treden vaak op als sprekers op de verf-gerelateerde congressen en seminars of delen hun kennis door middel van technische artikelen in de coatings tijdschriften.

TQC gelooft in het systeem van "toegevoegde waarde" aan een product, en vertaalt dit elke dag in de service, ondersteuning en know-how.

TQC voorziet in specifieke behoeften

De flexibiliteit van de organisatie stelt TQC in staat om mee te denken met de specifieke behoefte van de klant. In de meeste gevallen kunnen vraagstukken worden opgelost door standaard producten aan te passen en zodoende geschikt te maken voor speciale toepassingen of wensen.

Neem contact op

Wilt u een specifieke verfeigenschap testen of meten, zoekt u de oplossing voor een vraagstuk, of wilt u vrijblijvend advies? Neem contact op met TQC.

TQC BV
Molenbaan 19
2908LL  Capelle aan den IJssel
010-7900100
verkoop@tqc.eu

Assortiment

51 producten

Automatische Cupping tester
met complementaire kleurselectie

De nieuwe generatie cupping testers van TQC is voorzien van verschillende functies zoals complementaire kleurselectie en kalibratie op microniveau. Complementair kleurgebruik vereenvoudigt de beoordeling van beschadigingen ten opzicht van wit licht.   Een rood paneel beschenen met groen licht verhoogt bijvoorbeeld het contrast en maakt defecten en afwij

Kalibratieappartuur, ijkapparatuur
TQC
Prijs op aanvraag
Automatische film applicator
uniform en reproduceerbare coatingfilms

De TQC Automatische Filmapplicator biedt een betrouwbare basis om uniform en reproduceerbaar coatingfilms aan te brengen op proefkaarten, testpanelen of folies. Menselijke variaties zoals wisselende snelheid, druk en uitstrijkrichting, worden uitgesloten bij gebruik van de TQC Automatische filmapplicator. De Automatische Filmapplicator produceert een verffil

Laboratorium apparatuur
TQC
Prijs op aanvraag
Colorbox kleurschouwkasten
Kleurenkabinet voor visuele inspectie

TQC Colorbox kleurschouwkasten, een uitgebreid programma lichtkabinetten met vijf verschillende lichtbronnen voor visuele productinspectie op kleur, glans, structuur, beschadigingen etc.. TQC Colorbox kleurschouwkasten zijn uitgevoerd met een 110 V / 220V schakelaar. Leverbaar in diverse afmetingen. Eventueel voorzien van verstelbare bodem. Ook in draagbare

Kleurmeter
TQC
Prijs op aanvraag
DV1400 rotatie viscositeitsmeter
Volgens de Brookfield methode

De TQC Rotatie viscositeitsmeter DV1400 is geschikt voor een snelle viscositeitsmeting in laboratoria, onderzoekscentra en tijdens productie. De intuïtieve bediening, het lichte gewicht (1,8 kg) en de batterijvoeding dragen bij aan zijn brede inzetbaarheid. Het apparaat kan zelfs worden gebruikt als draagbaar instrument. De belangrijkste functie van

Viscositeitmeter
TQC
Prijs op aanvraag
Dauwpuntmeter DewCheck 4
inclusief analyse software

Veelzijdige dauwpunt meter voor het meten en registreren van alle klimaatparameters. Onmisbaar gereedschap bij de oppervlaktebehandeling. Het handzame- en robuuste instrument voldoet aan (en overtreft) ISO 8502-4 & ASTM D3276-05. Als uitvinder van de elektronische dauwpuntmeter met oppervlakte meting heeft TQC een naam hoog te houden. We zijn inmiddels a

Klimaattesters
TQC
Prijs op aanvraag