products4engineers

Hemmink en Pflitsch komen naar je toe deze nazomer!

Showtruck komt in diverse plaatsen, . .

Datum:
  • 17 t/m 27 september 2018
€ gratis

Omschrijving

Van 17 tot en met 27 september staat de Pflitsch showtruck op een – nog nader te bepalen – locatie bij jou in de buurt. We verwelkomen je graag met een hapje en een drankje en leggen je ondertussen graag alles uit over de nieuwste oplossingen van Pflitsch. Heb jij altijd al willen weten hoe EMC wartels in de praktijk werken? Of hoe je deelbare kabelwartels kunt toepassen? Wil je weten of wartels geschikt zijn voor een specifieke toepassing? Dan is dit je kans: kom naar de Pflitsch showtruck en laat je informeren!

Van 17 tot en met 27 september rijden Marcel ten Thije en Haimy Schenk, beide account managers industrie bij Hemmink, met de Pflitsch showtruck door het land. Graag komen we langs om je, onder het genot van een hapje en een drankje, kennis te laten maken met de laatste ontwikkelingen en mooie oplossingen van Pflitsch. 

Wat kun je verwachten
In slechts 3 kwartier tot een uur presenteren we de laatste ontwikkelingen van Pflitsch op het gebied van kabeldoorvoeringen, EMC beveiliging, Food Grade Hygiëne wartels en industriële kabelkanalen. Neem ook gerust collega's mee!

Eindklant bezoeken
Gaat je voorkeur uit naar het bezoeken van een aantal eindklanten op locatie? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. 

Hoe kun je je aanmelden
Schrijf je gratis in op deze pagina: https://hemmink.nl/evenementen/pflitsch-on-tour of neem direct contact op met Marcel ten Thije via onderstaande contactgegevens. Graag tot ziens!

Met hartelijke groet,

Marcel ten Thije, account manager industrie Hemmink B.V.

Mobiel: 06-22948807
E-mail: [email protected]

Wil jij deze training bijwonen?

Bedankt voor je aanmelding!  We zien je graag bij de Pflitsch showtruck.

Meld je aan Bezoek website

Over Hemmink BV

Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken, die toegepast worden in de bouw-, industrie- en recreatiemarkt. Door vakkundig personeel, advies op maat, kwaliteitsmerken en een focus op innovatie voegt Hemmink waarde toe. Hemmink onderscheidt zich op de markt door haar vergaande (technische) kennis en haar klantgerichte aanpak.

Hemmink levert de elektrotechnische, industriële en verlichtingsproducten hoofdzakelijk aan de:

- Elektrotechnische en verlichtingsgroothandel
- Elektrotechnische installateur, aannemerij en woningbouwverenigingen
- Industrie
- Producten op het gebied van connectivity levert zij hoofdzakelijk aan recreatiebedrijven, kabelexploitanten, telecomaannemers en data installateurs.

Naast de levering van onze producten voegt Hemmink ook kennis over markten, toepassingen en regelgeving toe. Hemmink zoekt samen met haar partners en leveranciers continue naar nieuwe oplossingen, concepten en producten.