products4engineers

Endress+Hauser College Radar

Nikkelstraat 6, 1411 AJ Naarden

Datum:
  • 9 februari 2023
€ Gratis

Omschrijving

Vrije-veld en geleide radars hebben intussen hun volwassen status bereikt en zijn een welkome optie voor een nauwkeurige inhoudsbepaling of het veilig in containment houden van vloeistoffen en stortgoederen in tanks en silo’s.

Echter, niet alles blinkt. In dit college blikken we terug op 30 jaar radartechnologie, de inzet van deze technologie en de leermomenten. Aan het eind van deze sessie ben je in staat om een radar op de juiste plek te plaatsen en op de juiste manier toe te passen.

Wil jij deze training bijwonen?

Meld je kosteloos aan via onderstaande button.

Meld je aan Bezoek website

Over Endress+Hauser BV

Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt sensoren en systemen voor zowel de productie- als logistieke processen in de procesindustrie. Deze producten vergaren, verzenden en verwerken alle gewenste procesinformatie. De producten bieden een uitstekende prijs/prestatieverhouding en de services staan op een hoog niveau. Met het maximaal haalbare aan kwaliteit, veiligheid en efficiëntie helpen de producten en services het concurrentievermogen van de klant te verbeteren.