products4engineers

Lunch & Learn: lekker lunchen en tegelijk je kennis over EMC uitbreiden

op, elke gewenste locatie

Datum:
  • op aanvraag
€ gratis

Omschrijving

Tijdens een interactieve toolboxsessie vertelt onze industriespecialist (Marcel ten Thije, regio Oost of Haimy Schenk, regio West) alle ins en outs van elektromagnetische straling en de gevolgen hiervan op je productieproces. Terwijl jij en je team genieten van een lekkere lunch, demonstreren wij aan de hand van praktijkvoorbeelden de impact van EMC-straling en de innovatieve oplossingen die Pflitsch hiervoor heeft.

Dit zijn de thema’s die aan bod komen:

  • Elektromagnetische straling: het principe & de gevolgen
  • Afbreukrisico’s bij onvoldoende demping
  • Praktijk: monteren EMC-wartels
  • Praktijk: warteltraining verschillende typen wartels
  • Hoe realiseer je OEE (overall equipment efficiency) en TCO (total cost of ownership) optimalisatie?

Meer informatie
Deze training vindt op aanvraag plaats. Heb je een vraag of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze industriespecialisten:

Regio Oost: Marcel ten Thije, tel. 06-22948807
Regio West: Haimy Schenk, tel. 06-48134494

Wil jij deze training bijwonen?

Voor meer informatie neem contact op met [email protected]

Over Hemmink BV

Hemmink 

Ons moderne familiebedrijf levert sinds 1951 producten, oplossingen en concepten die toegepast worden in de (woning)bouw, utiliteit en industrie. Wij voorzien onder andere technische groothandels, installateurs, woningbouwverenigingen en industrie van producten.

Vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op een veilige, comfortabele en duurzame (leef)omgeving om in te wonen, werken en te verblijven bieden we innovatieve concepten en oplossingen. Naast het aanbieden van een groot assortiment kwalitatieve producten, helpen wij klanten graag als kennispartner met thema’s als slim en snel installeren, veilig en comfortabel wonen en industrieel kabelmanagement. Hierin zijn persoonlijke betrokkenheid, kennis van zaken en plezier vanzelfsprekend. Vanuit een resultaatgerichte aanpak bieden wij altijd de best passende oplossing en geven het juiste advies. Dát is wat Hemmink doet.

Onderdeel van Hanzestrohm

Hemmink maakt onderdeel uit van Hanzestrohm: een groep van ondernemingen die vanuit een technisch merkenportfolio specialistische producten en diensten aanbiedt. De Hanzestrohm-ondernemingen beschikken over diepgaande knowhow op het gebied van building solutions, industrial solutions en infra solutions. Als zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1951 bedient Hanzestrohm met circa 140 medewerkers klanten vanuit Zwolle (hoofdkantoor), Alphen aan den Rijn, Oud-Beijerland, en Kontich (België).