products4engineers

Masterclass Power Quality

Aston Martinlaan 41, 3261 NB Oud-Beijerland

Datum:
  • Donderdag 3 oktober 2019
€ € 495,-

Omschrijving

Om de continuïteit van bedrijfsprocessen te waarborgen en uitval van systemen te voorkomen, is een goed werkende energievoorziening van belang. Het monitoren en analyseren van de energievoorziening speelt hierbij een cruciale rol. In de elektrotechniek speken we dan over Power Quality: de kwaliteit van elektrische energie.

Tijdens de masterclass laat prof.dr.ir. Sjef Cobben (TU Eindhoven) je zien wat de gevolgen zijn van een slechte Power Quality, welke mogelijke oplossingen er zijn, wat voor kwaliteit je van de netbeheerder of energieleverancier mag verwachten en waar de grenzen van een betrouwbare energievoorziening liggen.

Na de theoretische opfrisser worden aan de hand van praktijkcases de relatie tussen Power Quality verschijnselen en de (on)gevoeligheid van de elektrische installaties besproken.

Wil jij deze training bijwonen?

Heb je interesse in deze masterclass? Meld je dan aan. Dit kan heel gemakkelijk via het formulier op onze website. Het aantal deelnemers per cursus is beperkt (max. 12 personen), schrijf je dus snel in!

Meld je aan Bezoek website

Over KWx B.V.

"Klanten positief verrassen met veilige en slimme (elektro)technische producten en diensten."

KWx is specialist op het gebied van vermogenselektronica, explosieveilig installatiemateriaal en elektrotechnische meetinstrumenten. De laatste groep is opgesplitst in de onderdelen elektrotechnische meetinstrumenten, Niet Destructief Testen (NDT) én een merk-onafhankelijke kalibratie en reparatie service.

KWx werkt met Europese topmerken en kijkt voortdurend naar de ontwikkeling van nieuwe producten en klant specifieke oplossingen. Als expert in de vakgebieden beschikken de medewerkers over een grote mate van kennis, die zij graag met hun klanten delen.

KWx levert haar explosieveilig installatiemateriaal aan installatiebedrijven in de on- en offshore en (petro)chemische industrie. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in maatwerk klemmenkasten van het merk Hawke.

De producten van vermogenselektronica vindt je o.a. terug in de transportsector, duurzame energie, medische apparatuur en diverse consumentenproducten. De verkoopgroep is al jaren een deskundige partner voor een uitgebreid pakket halfgeleiders en toebehoren voor deze applicaties.

Voor internationale relaties verzorgt KWx de inkoop en logistieke dienstverlening van elektrotechnische en instrumentatie-producten.