products4engineers

Meetworkshop NEN 1010 aardingsvoorzieningen

Amperestraat 28, 8013 PV Zwolle

Datums:
  • Wo. 17 april 2019, Zwolle
  • Wo. 12 juni 2019, Oud-Beijerland
€ 235,00

Omschrijving

De term aarding wordt in de elektrotechniek vaak gebruikt als een verzamelnaam voor een geleidende verbinding naar aarde. Dit is echter niet zo eenduidig en eenvoudig. De opbouw en de kwaliteit van een aardingssysteem is van invloed op verschillende veiligheidsaspecten binnen de elektrotechniek.

In de elektrotechniek heb je dagelijks te maken met aarding van elektrische installaties. De opbouw en de kwaliteit van een aardingssysteem zijn van invloed op verschillende veiligheidsaspecten. Tijdens de meetworkshops behandelen we actuele vraagstukken, voeren we metingen uit en bespreken we keuringsrapportages van aardingssystemen.

Aan het einde van de dag heb je goed inzicht in de opbouw van aardingsvoorzieningen conform NEN 1010:2015 en ben je in staat om op een veilige en correcte wijze meetapparatuur te bedienen.

Wil jij deze training bijwonen?

Deelnemen aan deze meetworkshop? Meld je dan aan voor de workshop in Oud-Beijerland of Zwolle. Dit kan heel gemakkelijk via het formulier op onze website. Het aantal deelnemers per workshop is beperkt (max. 12 personen), schrijf je dus snel in!

Meld je aan Bezoek website

Over KWx B.V.

"Klanten positief verrassen met veilige en slimme (elektro)technische producten en diensten."

KWx is specialist op het gebied van vermogenselektronica, explosieveilig installatiemateriaal en elektrotechnische meetinstrumenten. De laatste groep is opgesplitst in de onderdelen elektrotechnische meetinstrumenten, Niet Destructief Testen (NDT) én een merk-onafhankelijke kalibratie en reparatie service.

KWx werkt met Europese topmerken en kijkt voortdurend naar de ontwikkeling van nieuwe producten en klant specifieke oplossingen. Als expert in de vakgebieden beschikken de medewerkers over een grote mate van kennis, die zij graag met hun klanten delen.

KWx levert haar explosieveilig installatiemateriaal aan installatiebedrijven in de on- en offshore en (petro)chemische industrie. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in maatwerk klemmenkasten van het merk Hawke.

De producten van vermogenselektronica vindt je o.a. terug in de transportsector, duurzame energie, medische apparatuur en diverse consumentenproducten. De verkoopgroep is al jaren een deskundige partner voor een uitgebreid pakket halfgeleiders en toebehoren voor deze applicaties.

Voor internationale relaties verzorgt KWx de inkoop en logistieke dienstverlening van elektrotechnische en instrumentatie-producten.