products4engineers

Meten aan PV-installaties

Aston Martinlaan 41, 3261 NB Oud-Beijerland

Datum:
  • Wo. 25 sept. 2019, Oud-Beijerland
€ 245,00

Omschrijving

Zonnepanelen zijn een actueel onderwerp in de elektrotechniek. De aantrekkelijkheid voor het plaatsen van een PV-installatie is groot en er is duidelijk sprake van een groeitendens tot het jaar 2020. PV-installaties vallen onder de NEN 1010 installatienorm. Als installateur ben je dan ook verplicht om een opleveringsinspectie uit te voeren.

Er is echter veel onduidelijkheid over de te volgen meetmethodiek, de noodzakelijke metingen, het tijdstip van meten, veiligheid- en/of rendement metingen, periodieke controle NEN 3140, toe te passen componenten en de meetveiligheid. Deze meetworkshop geeft duidelijk inzicht in hoe en wat je moet meten bij de oplevering of inspectie van PV-installaties.

Tijdens deze meetworkshop gaat een productspecialist van KWx in één dag praktisch in op de normering, opbouw en oplevering van PV-installaties. Na het opfrissen van de theorie ga je onder deskundige begeleiding zelf aan de slag met praktijkmetingen op de testsimulator.

Wil jij deze training bijwonen?

Wil je deelnemen aan deze meetworkshop? Meld je dan aan voor de workshop in Oud-Beijerland of Zwolle. Dit kan heel gemakkelijk via het formulier op onze website. Het aantal deelnemers per cursus is beperkt (max. 12 personen), schrijf je dus snel in!

Meld je aan Bezoek website

Over KWx B.V.

"Klanten positief verrassen met veilige en slimme (elektro)technische producten en diensten."

KWx is specialist op het gebied van vermogenselektronica, explosieveilig installatiemateriaal en elektrotechnische meetinstrumenten. De laatste groep is opgesplitst in de onderdelen elektrotechnische meetinstrumenten, Niet Destructief Testen (NDT) én een merk-onafhankelijke kalibratie en reparatie service.

KWx werkt met Europese topmerken en kijkt voortdurend naar de ontwikkeling van nieuwe producten en klant specifieke oplossingen. Als expert in de vakgebieden beschikken de medewerkers over een grote mate van kennis, die zij graag met hun klanten delen.

KWx levert haar explosieveilig installatiemateriaal aan installatiebedrijven in de on- en offshore en (petro)chemische industrie. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in maatwerk klemmenkasten van het merk Hawke.

De producten van vermogenselektronica vindt je o.a. terug in de transportsector, duurzame energie, medische apparatuur en diverse consumentenproducten. De verkoopgroep is al jaren een deskundige partner voor een uitgebreid pakket halfgeleiders en toebehoren voor deze applicaties.

Voor internationale relaties verzorgt KWx de inkoop en logistieke dienstverlening van elektrotechnische en instrumentatie-producten.