products4engineers

Online training IndraSize

Kruisbroeksestraat 1, 5280 AA Boxtel

Datum:
€ 319 euro per deelnemer

Omschrijving

Met de IndraSize training leer je optimale motor/drive-combinaties specificeren. Er worden praktisch, eenvoudig en aan de hand van voorbeelden aandrijfregelaars en motoren berekend.

DOELGROEP

Vakgeschoolde medewerkers, technici en ingenieurs die zich bezighouden met het ontwerpen van machines, modules aan machines of het engineren van retrofits.

TIJD

De online training neemt ongeveer vier uur in beslag.

Meer info? klik hier

Wil jij deze training bijwonen?

Wil je deze training aanvragen? Stuur een e-mail en we nemen snel contact met je op: [email protected]

Meld je aan Bezoek website

Over Rexroth

Als een van 's werelds leidende leveranciers van aandrijf- en besturingstechnologieën, garandeert Bosch Rexroth efficiënte, krachtige en veilige bewegingen in machines en systemen van elke omvang. Het bedrijf bundelt zijn wereldwijde knowhow van mobiele toepassingen, machinale toepassingen en engineering, fabrieksautomatisering en duurzame energie om innovatieve onderdelen en op maat gemaakte systeemoplossingen en diensten te ontwikkelen. Met zijn intelligente componenten, op maat gemaakte systeemoplossingen en services, creëert Bosch Rexroth de noodzakelijke omgeving voor volledig verbonden applicaties. Bosch Rexroth biedt klanten hydraulische technologie, elektrische aandrijf- en besturingstechnologie en lineaire bewegings- en assemblagetechnologie, inclusief software en interfaces met het Internet of Things. Bosch Rexroth heeft vestigingen in meer dan 80 landen en de circa 30.500 medewerkers hebben in 2017 een omzet gerealiseerd van ongeveer 5.5 miljard.