products4engineers

Online training IndraSize

Kruisbroeksestraat 1, 5281 RV Boxtel

Datum:
€ 319

Omschrijving

Met de IndraSize training leer je optimale motor/drive-combinaties specificeren. Er worden praktisch, eenvoudig en aan de hand van voorbeelden aandrijfregelaars en motoren berekend.

DOELGROEP

Vakgeschoolde medewerkers, technici en ingenieurs die zich bezighouden met het ontwerpen van machines, modules aan machines of het engineren van retrofits.

TIJD

De online training neemt ongeveer vier uur in beslag.

Meer info? klik hier

Wil jij deze training bijwonen?

Wil je deze training aanvragen? Stuur een e-mail en we nemen snel contact met je op: [email protected]

Meld je aan Bezoek website

Over Rexroth

Als een van 's werelds leidende leveranciers van aandrijf- en besturingstechnologieën, garandeert Bosch Rexroth efficiënte, krachtige en veilige bewegingen in machines en systemen van elke omvang. Het bedrijf bundelt wereldwijde knowhow op het gebied van mobiele toepassingen, industriële toepassingen & engineering en fabrieksautomatisering. Met intelligente componenten, op maat gemaakte systeemoplossingen en services, creëert Bosch Rexroth de noodzakelijke omgeving voor volledig geconnecteerde applicaties. Bosch Rexroth biedt klanten hydraulische technologie, elektrische aandrijf- en besturingstechnologie, tandwieltechnologie en lineaire bewegings- en assemblagetechnologie, inclusief software en interfaces met het ‘Internet of Things’. Met vestigingen in meer dan 80 landen en meer dan 31.000 medewerkers heeft Bosch Rexroth in 2021 een omzet gerealiseerd van ongeveer 6.2 miljard.

Meer informatie is te vinden op www.boschrexroth.nl