products4engineers

Onsite training "Decentrale Installatie Concepten"

Takkebijsters 3, 4817 BL Breda

Datum:
€ 0

Omschrijving

Wordt u ook geconfronteerd met kilometers bedrading in uw machines, met lange installatietijden, schaarste in technisch personeel en tijdrovend zoeken naar een storing? Wij bieden u onze deskundige consulting service. Onze adviseurs komen bij u langs en kijken naar uw machine. Samen met u ontwikkelen wij ideeën en gedachten voor uw machine en installatie. Daarmee helpen wij u het juiste concept te kiezen: economisch verantwoord, lage kosten en een stap voor op uw concurrentie.

Bij Murrelektronik kunt u uit veelzijdige installatieconcepten kiezen. Wij bieden bij een vraagstuk niet slechts één oplossing. In plaats daarvan bieden wij de keus uit meerdere installatie concepten, U kunt voor een concept kiezen, dat niet alleen aan de technische eisen voldoet, maar ook de nadruk legt op de economische accenten, die voor u belangrijk zijn.

Wij komen graag bij u onsite om met een uitgebreide demonstratie, die volledig is afgestemd op uw situatie, onze filosofie en oplossingen te tonen in decentrale installatie concepten, waardoor er veel voordelen voor u te behalen zijn:

  • Minder kabels om aan te sluiten.
  • Kortere installatietijden.
  • Minder bedrading door uw machine.
  • Storing vinden in plaats van zoeken.
  • Diagnose beschikbaar,daar waar het hoort.
  • Een overzichtelijke Plug & Play installatie.

Zo maakt u kennis met de producten van Murrelektronik, leert u over toepassingen en oplossingen binnen uw marktsegment, eenvoudig bij u op kantoor of in de werkplaats.

Wil jij deze training bijwonen?

Voor meer informatie neem contact op met onze verkoopbinnendienst via:

Tel : 085 - 222 02 82

E : [email protected]

Meld je aan Bezoek website

Over Murrelektronik BV

Murrelektronik levert een breed en actueel assortiment elektrotechnische producten, waarbij kwaliteit, perfecte uitlevering en een goede prijs/kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel staan. De belangrijkste doelstelling is dan ook innovatieve producten en systemen tegen concurrerende prijzen op de markt brengen.

U als klant bent de focus van onze ideeën en acties. Pas als wij weten wat voor u belangrijk is kunnen wij daarop inspelen en u antwoorden met onze innovatieve oplossingen. Doormiddel van producten, systeemoplossingen en service elk met de speciale kwaliteit die over de hele wereld onze klanten aan de naam Murrelektronik bindt.

Onze "stay connected" slogan benadrukt deze filosofie. Het onderstreept het feit dat wij ons constant focussen op wat de markt nodig heeft met betrekking tot producten, performance, prijs, kwaliteit, logistiek en service. Wij maken innovatie en flexibiliteit tot een mix.

Leveringsprogramma

U vindt onder de bereiken: voeden, ontstoren en verwerken een omvangrijk productprogramma voor de schakelkast.

Interface tussen de schakelkast en het veld is een belangrijke schakel voor flexibele oplossingen. Met een uitgebreid programma hierin bieden we u oplossingen voor individuele toepassingen.

Van eenvoudige passieve verdeelsystemen tot aan flexibele en economische veldbussystemen dekt Murrelektronik alle gebieden van moderne distributie af. Met het bewezen en brede stekerpakket vindt  u altijd de juiste verbinding.

Naast het leveringsprogramma van Murrelektronik, vertegenwoordigen wij Murrplastik. Murrplastik levert kunststof producten voor de machinebouw zoals kabelrupssystemen, kabeldoorvoersystemen, beschermslangsystemen en codeersystemen

Murrelektronik is uw systeempartner….  van de schakelkast via de interface, passief of actief in het veld!