products4engineers

SYSTEMS MODELING LANGUAGE (SYSML)

Stationsplein 51, 1012 AB Amsterdam

Datums:
  • 04-03-2021 (Introductie SysML)
  • 12-04-2021 t/m 15-04-2021 (System modeling with SysML)
€ Introductie SysML- €495,00 / System modeling with SysML - €1.980,00

Omschrijving

Mithun was de eerste opleider in de Benelux met een diepgaande Systems Modeling Language (SysML) opleiding. Wij mogen ons OMG SM content developer noemen door onze betrokkenheid bij het OMG Certified Systems Modeling Professional – OCSMP. Wij bieden meerdere gevorderde opleidingen aan voor professionals die al bekend zijn met UML.

Als een natuurlijk verlengstuk van de Unified Modeling Language (UML) voor softwaremodellering en -specificatie, heeft de OMG, samen met haar industriële partners, een standaard gedefinieerd voor de systeemmodelleertaal SysML. Deze taal ondersteunt de modellering van multi-disciplinaire systemen en de specificatie van software-intensieve systemen. SysML helpt u bij het verbeteren van systeem-architectuur practices, met model-based systems engineering (MBSE). SysML biedt een aantal grafische modelleertechnieken voor het beschrijven van het hele system engineering proces vanaf het definiëren van requirements tot en met gedetailleerde structuur- en gedragssysteembeschrijvingen. De modellen vormen een basis voor een degelijke systeembeschrijving, met als gevolg goed onderbouwde en goed gedocumenteerde systeemarchitecturen.

Wij bieden twee SysML opleidingen aan:

Introductie SysML

Onze 1-daagse Introduction to SysML voor engineers en architecten biedt een overzicht van de verschillende SysML modelleertechnieken, door gebruik te maken van een aantal concrete voorbeelden. De aanpak tijdens de cursus is praktijkgericht, zodat de deelnemers kunnen ervaren hoe SysML kan worden toegepast in hun werkomgeving.

System modeling with SysML

Onze 4-daagse Systems Modeling met SysML biedt diepgaande praktijkkennis van de diverse modelleringtechnieken die worden aangereikt door de Systems Modeling Language (SysML). De aanpak tijdens de opleiding is praktijkgericht, zodat de deelnemers kunnen ervaren hoe SysML kan worden toegepast in hun werkomgeving. Deze modelleertaal ondersteunt de integrale modellering en specificatie van software intensieve systemen en ondersteunt de systeemengineer om te komen tot betere systeemarchitecturen, door gebruik te maken van systematische model-based systeemengineering (MBSE).

Kennis van object georiënteerde concepten en UML is een vereiste.

Deze opleidingen zijn ook incompany en custom made mogelijk!

Wil jij deze training bijwonen?

Voor meer informatie neem contact op met:

Tel: +31 (0)33 - 457 0840

E-mail: [email protected]

Over Mithun Training & Consulting

Wij leveren oplossingen, met de nadruk op kwaliteitsverbeteringsprocessen en -technieken, met meer dan vijftien jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in requirements engineering, UML, SysML analyse & ontwerptechnieken en Agile/Scrum, ondersteund door de Application Life Cycle Solution "Polarion ALM" van Siemens. Wij leveren een totaalpakket  waarmee uw teams in staat worden gesteld om veranderingen succesvol te kunnen doorvoeren. Dit leidt tot een verbeterde performance van uw teams, wat resulteert in kwalitatief betere producten.