products4engineers

Trainingen op afstand voor ontwikkelaars

High Tech Campus 9, 5656 AE Eindhoven

Datum:
€ Gratis

Omschrijving

Leren gaat een leven lang door. Zeker binnen de aandrijftechniek is het essentieel om continu bij te leren. Zo kunt u innovatiekansen vroeg herkennen, en ze gebruiken in de ontwikkeling van uw toepassingen.

Hiervoor heeft FAULHABER een spannende serie webinars opgezet. In ieder webinar behandelt een gerenommeerde expert een specifiek onderwerp. In de discussierondes krijgen deelnemers de kans om hun individuele vragen te stellen aan onze experts. Modern, mobiel en multimediaal: onze webinars zijn ideaal om uw kennis uit te breiden, zeker als u vanuit huis werkt.

Dit zijn de onderwerpen die gepland zijn voor aankomende webinars:

  • Best practices voor het gebruik van DC-motoren 

  • Aandrijfsystemen voor toepassingen in de ruimtevaart 

  • Motion controller MC 3001 B/P – 

  • Ingebruikname en mogelijke toepassingen FAULHABER Speed Controller –

  • Optimale inzet en klantspecifieke aanpassing

Zie ook: www.faulhaber.com/it/news-events/events/webinars/

De onderstaande webinaronderwerpen zijn inmiddels aan bod gekomen:

  • Motion Controller & Speed Controller (webinar in het Engels) 

  • The right technology for your drive solution – 

  • De juiste technologie voor uw aandrijving (webinar in het Engels) 

  • Designing drives with the FAULHABER Drive Selection Tool – 

  • Aandrijvingen ontwerpen met de FAULHABER Drive Selection Tool (webinar in het Engels) Noise development in drive systems – Geluidsontwikkeling in aandrijfsystemen (webinar in het Engels) 

Webinars terugkijken? Ga naar: www.gotostage.com/channel/faulhaber-webinars

Wil jij deze training bijwonen?

De deelname is gratis, een eenmalige registratie is voldoende.
 

Meld je aan Bezoek website

Over Faulhaber Benelux BV

FAULHABER Aandrijfsystemen

Onze afdeling Aandrijfsystemen richt zich op de ontwikkeling van zeer nauwkeurige miniatuur- en microaandrijftechnologieën onder de merknaam FAULHABER. Het hoofdkwartier bevindt zich in Schoenaich in de omgeving van Stuttgart in Duitsland, en daarnaast heeft FAULHABER ontwikkelings- en productielocaties in Zwitserland, Roemenië en Hongarije. De basis en het kwaliteitskeurmerk van de aandrijftechnologie van FAULHABER is de door Dr. Fritz Faulhaber Sr. ontwikkelde vrijdragende, ijzerloze rotorspoel.

Tegenwoordig biedt FAULHABER 's werelds grootste portfolio van miniatuur- en microaandrijfsystemen van één aanbieder. De afdeling richt zich op het ontwikkelen van complete aandrijfsystemen die passen bij de innovatieve toepassingen van haar klanten. Aan de basis van de technologische diversiteit staan aandrijfsystemen die uniek zijn op het gebied van precisie en betrouwbaarheid in de kleinste ruimtes.

Of het nu gaat om 's werelds kleinste borstelloze DC-motor en planetaire tandwielkast, om levensreddende motoroplossingen voor implantatie, of om aandrijfoplossingen die helpen ons zonnestelsel te verkennen: FAULHABER is er om klanten ongeëvenaarde ervaring en expertise te bieden voor de volgende generatie toepassingen die onze levens blijvend veranderen.