products4engineers

Veiligheidsremmen - doel, functie, toepassing

Amarilstraat 11, 7554 TV Hengelo

Datum:
€ 0

Omschrijving

Als wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van veiligheidskoppeling- en veiligheidsrem-technologie wil MAYR graag ondersteunen met een webinar. MAYR producten worden in Nederland vertegenwoordigd door Groneman B.V.

Naast webinars over de grondbeginselen van de veiligheidskoppeling en veiligheids-remtechnologie, biedt men ook webinars op expertniveau over geselecteerde specialistische onderwerpen.
In deze expert-webinars leert u zich te kwalificeren om de respectievelijke veiligheidscomponenten te selecteren en te dimensioneren, rekening houdend met alle fysieke omstandigheden en beïnvloedende factoren, zodat persoonlijk letsel en materiële schade wordt uitgesloten.

Deze webinars zijn gericht op specialisten en managers, ontwerpers, ontwikkelaars en veiligheidsfunctionarissen uit de machinebouw. Ze worden gegeven in de Engelse taal.

Wil jij deze training bijwonen?

Veiligheidsremmen - doel, functie, toepassing

Inhoud van het webseminar

  • Basistaken van veiligheidsremmen
  • Ontwerp en functie van elektromagnetische veerbelaste remmen
  • Typen geoptimaliseerd voor specifieke toepassingen
  • Belangrijke criteria voor veiligheid en betrouwbaarheid
  • 100% end-of-line remtesten door MAYR


Algemene informatie

  • De webseminars zijn gratis
  • Taal van de webseminars is Engels
  • Na uw registratie ontvangt u een e-mail met alle nodige informatie. U kunt deelnemen aan het webseminar op het geplande tijdstip via een link in de e-mail. Wij raden u aan Google Chrome te gebruiken en de juiste Webex-extensie te installeren wanneer daarom wordt gevraagd.


Datum: donderdag 28-7-2022
Tijd: 10:00 - 10:30 a.m.


U vindt op de aanmeldpagina ook opnamens van eerdere webinars.

Meld je aan Bezoek website

Over Groneman B.V.

Heeft u vragen over de automatisering van uw productieproces of de beveiliging van machines tegen schade en productiestilstand? Heeft u een aanpassing of bescherming van uw machine nodig? Ons team staat te popelen om u te helpen met uw vragen.

Onze activiteiten zijn gericht op Besturingstechniek, Aandrijftechniek en Verbindingstechniek.

Groneman denkt met u mee, adviseert en assisteert. Onze kwaliteitsproducenten voldoen aan de eisen die Groneman ook aan zichzelf stelt: innovatief, kundig, oplossingsgericht en flexibel.

In haar jarenlange ervaring heeft Groneman veel kennis en kunde opgedaan om klanten adequaat advies en een optimale oplossing te kunnen bieden. We werken samen met vooraanstaande internationale fabrikanten van kwaliteitsproducten die elkaar aanvullen en versterken.

Wij vertegenwoordigen leveranciers op het gebied van mechanische- en elektrische  aandrijftechniek, zoals veiligheidskoppelingen en -remmen, hefschroefspindels, cardanassen, lineaire servomotoren, servobesturingen, servocilinders, positioneersystemen, actuatoren en zelftappende draadbussen.

Neem vooral een kijkje op: www.groneman.nl